Şehit Aileleri Ve Garnizon Komutanı Şehitlikleri Ziyaret Etti

Şehit Aileleri Ve Garnizon Komutanı Şehitlikleri Ziyaret Etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi heyeti, göreve yeni başlayan Osmaniye Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak’a 'hayırlı olsun' ziyareti yaptı. Ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirten...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi heyeti, göreve yeni başlayan Osmaniye Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak’a 'hayırlı olsun' ziyareti yaptı.

Ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirten Kurmay Albay Atak, ”Bu vatan için canını veren aziz şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin her türlü sorunlarında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, “Komutanımıza yeni görevinde başarılar dilerim.” diye konuştu.

Kurmay Albay Atak, ziyaretin ardından heyetle birlikte Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlık'taki Garnizon Şehitliği'ni ve Karacalar Mezarlığı'ndaki şehitlikleri ziyaret etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.