Sefa Doğanay'ın başı büyük dertte

Sefa Doğanay'ın başı büyük dertte

Sefa Doğanay, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve jüri üyesi olduğu Yeteneksizsiniz Türkiye isimli yarışmada karşımıza çıktı. Yarışmanın en popüler isimlerinden biri olmayı başaran Sefa Doğanay yaptığı taklitler ile herkesi şaşırttı.

Ünlü şarkıcıların seslerini taklit ederek onların şarkılarını okuyan Sefa Doğanay'ı aslından ayırt etmek oldukça zordu. Yarışma içerisinde Nihat Doğan, Yıldız Tilbe ve Zeki Müren taklitleri ile herkesin beğenisini kazanan Sefa Doğanay, bu kez okuduğu bir şarkı ile başına dert açtı. Yarışmada Zeki Müren taklidi yaparken seslendirdiği "Annem" karşısı nedeniyle Sefa Doğanay'a dava açıldı.


Sefa Doğanay'a yarışmada okuduğu şarkı nedeniyle dava açan isim "Annem" şarkısının sahibi olan Özer Şenay'ın eşi oldu. Kendisi için açılan dava ile şok olan Sefa Doğanay, yarışmada okuduğu bir şarkı nedeniyle Özer Şenay'ın eşi Hacer Şenay tarafından böyle bir davanın açılmış olmasına bir anlam veremedi. Hacer Şenay'ın şikayeti üzerine Sefa Doğanay hakkında soruşturma başlatıldı. Açılan söz konusu davada, Sefa Doğanay'ın "manevi haklara tecavüz" suçu nedeniyle 5 yıla kadar hapsi isteniyor. Davanın nasıl sonuçlanacağı merak edilmeye başlandı. Hacer Şenay'ın oldukça hassas bir düşünce nedeniyle dava açması herkesi şaşırttı. Eşinin parçasının Sefa Doğanay'ın yarışma içerisinde okuyuş tarzı nedeniyle zarar gördüğünü düşünen Hacer Şenay, Acun Ilıcalı'nın da başını ağrıtacağa benziyor.


Davada dinlenen bir diğer isim de Acun Ilıcalı oldu. Sahneye çıkan yarışmacıların okuyacağı şarkıları daha önceden bilmediğini dile getiren Acun Ilıcalı, ceza almaktan kurtuldu, hakkında takipsizlik kararı çıkarıldı. Ancak Sefa Doğanay için 5 yıla kadar verilen hapis istemi nasıl sonuçlanacak merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.