Seçimden sonra akaryakıt fiyatlarında bir ilk yaşanacak

Seçimden sonra akaryakıt fiyatlarında bir ilk yaşanacak

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarının seçimden sonra ne olacağı merak edilirken dikkat çeken gelişme bugün yaşanacak.

Türkiye'de yaşayan milyonlarca insan akaryakıt fiyatlarının hangi yöne gideceğini merak ederken seçim sonrası ilk değişiklik belli oldu. Türk insanı için benzin ve motorin fiyatı çok önemli çünkü araç olmadan bir yere gitmek çok zor.benzin.jpg

Toplu ulaşımın yetersiz oluşu özel araç kullanımını artırıyor. Durum böyle olunca vatandaşın gözü kulağı hep benzin ve motorine gelecek indirim ya da zam haberlerinde. Biz de vatandaşın merak ettiği konuyla ilgili en güncel gelişmelere haberlerimizde yer veriyoruz.

akaryakit.webp

Son aylarda benzin ve motorine indirim süreci hızlanmıştı. Benzin ve motorinin litre fiyatının 19 liraya kadar düşmesi vatandaşı sevindirdi. Daha sonra birkaç zamla litre fiyatları 20 lirayı geçti. Vatandaş seçim sonrası benzin ve motorin fiyatlarının ne olacağını merak ediyordu.

motorin.jpg

Gabar'daki petrol keşfi nedeniyle indirim beklentisi söz konusuydu. Durum ise maalesef böyle olmadı. Seçimden sadece 1 gün sonra akaryakıta zam geleceği açıklandı.

gabar.webp

Alınan bilgilere göre bu geceden itibaren benzinin litre fiyatına 66 kuruş zam yapılacak. Motorinin litre fiyatında bu gece bir değişim beklenmiyor fakat önümüzdeki günlerde motorine de zam gelebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
172 Yorum