Seçim öncesi çılgınlık, zam öncesi kuzuluk

Seçim öncesi çılgınlık, zam öncesi kuzuluk

Başbakanın seçimin yaklaşmasıyla çılgınlaşıp gereksiz projelere girdiğini aktaran Mustafa Özkafa, Başbakanın seçim öncesi çılgınlaştığını ancak zam döneminde ise kuzulaştığını söyledi

Saadet Partisi (SP) Meram İlçe Teşkilatı Seçim Karargah Merkezi açıldı. Yeni Larende Caddesi’nde bulunan karargah merkezinin açılışına SP İl Başkanı Mehmet Şen ile birlikte SP Konya Milletvekili adayları; Mustafa Özkafa, Tacettin Çetinkaya, Mustafa Derbentli, Necati Eroğlu, Ali Mücevher, Şuayip Koçak, İsmail Aydilek, Mahmut Sami Büyükyılmaz, Hüseyin Akaya, Ahmet Gönç, Hatice Gönç, Hasan Hüseyin Uyar, İbrahim Çelik ve Rauf Büyüktermiyeci de katıldı. Karargah açılışında konuşan Mehmet Şen, “Teşkilatımız insanların hayatlarını kolaylaştırılmasında ve sorunlarının çözülmesinde bir çok hizmet yaptı. Ülkemizde son 9 yıldır bir parti iktidarda ancak sorunlarımız bir türlü çözülmüyor. Aksine her geçen gün sorunlarımız artıyor. Aile bağlarımız yok olmakta. Ülkemizin kurtuluşun partimizdedir. Geçmişte partimizin hizmetini alan insanlar hizmet için yine bize oy verecekler” dedi. Ülkenin zor bir süreçte bulunduğunu da belirten Şen, ülkenin içinde bulunduğu sorunu sadece Saadet Partisi’nin çözebileceğini vurguladı.

‘SEÇİM YAKLAŞIRKEN ÇILGINLAŞIYORLAR’

Seçimin yaklaşırken Başbakan’ın çılgınlaşarak gereksiz projelere girdiğini dile getiren Mustafa Özkafa da, “Seçimlere az bir süre kala Başbakan kanal açacağız diyor. Buna da çılgın proje diyorlar. Biz soruyoruz 630 TL maaş alan bir işçi açtığınız o kanalda nasıl yer alabilecek. Önce ülkemizin işsizlik sorununu çözecek projeler yapılmalı. Bu insanlar devlete gerek kalmadan kendi şehirlerini güzelleştirirler. Ancak bunlar ülkemizin sorunlarını çözemezler onun için böyle bir beklentiye girmemiz saçma olur. Ülkeye bu zamana kadar hizmeti biz yaptık. Partimizin iktidarında işçiye, memura yüzde 50 zam yaptık. Başbakan seçim öncesi çılgınlaşıyor ancak işçiye, memura, emekliye zam yapılması döneminde kuzulaşıyor” diye konuştu. Seçim çalışmalarına besmele çekerek başladıklarını da aktaran Özkafa, “Biz yaşanabilir bir Türkiye için 40 yıl önce yola çıkmıştık. Yaşanabilir Türkiye’yi 54. Hükümet döneminde Merhum Liderimiz Erbakan Hocamız yapmıştı. Kısa süreli olan koalisyon döneminde bile biz ülkemizi ekonomik ve diğer alanlarda çok şey kattık. Bizim 1 yılda ülkemize kazandırdıklarımızı 10 yılda kazandıramayanlar var. Ama biz tekrardan yaşanabilir Türkiye’yi kuracağız” ifadelerini kullandı.

‘ÜLKEDE TOZPEMBE SAHNELER ÇİZİLİYOR’

Ülkede tozpembe sahnelerin çizildiğini belirten Şuayip Koçak ise, “12 Haziran seçimine az kaldığı şu günlerde, gerçek olmayan bilgiler insanlara iletiliyor. Ülkemiz zor bir dönemdedir. Ekonomik alanda bir çıkmaza girmiş bulunuyoruz. İşsizlik her geçen gün artıyor. Ülkemizin iç ve dış borcu artıyor. Ama bunların hiç biri insanlara iletilmiyor. Partimiz ülkemizin kurtuluşunu sağlayacaktır. Burada kurduğumuz karargah seçimde güzel sonuçlar almamıza vesile olacaktır. Biz sefere talibiz” dedi.

Meram İlçe Teşkilatı Seçim Karargah Merkezi Başkanı Mustafa Bulmaz da, “İlçemizdeki mahalle ve sokakları tek tek gezeceğiz. İnsanların sorunlarını dinleyecek ve bizim iktidarımızda neler yapacağımızı onlara bir kez daha anlatacağız” diye konuştu.

Konuşmalar sonrası okuna dua ile birlikte Meram İlçe Teşkilatı Seçim Karargah Merkezi açılışı gerçekleştirildi.

MUSTAFA AKÇA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.