SBS'de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

SBS'de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Aksaray Vali Vekili Demir: ''Burada bir başarı varsa hepimizin başarısıdır''

2012 yılı Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrenciler Aksaray Vali Vekili Abdulkadir Demir tarafından ödüllendirildi.
     Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, SBS'de başarı göstererek Aksaray birincisini çıkaran Kamber Gülizar Demir İlköğretim Okulu, Metropol Koleji, ve Sema Koleji öğrencileri ile okul idarecilerini kabul etti.
     Öğrencilerle bir süre sohbet eden Demir, şu anda Hakkari Valisi olan Orhan Alimoğlu'nun Aksaray'da eğitim için yaptığı gayretli çalışmaların olumlu yansımalarının görülmeye başlandığını söyledi. Demir, Alimoğlu'nun 3 yılda 12 bin öğrenci ile yakından ilgilendiğini, bu öğrencilerden biri olan Hatice Aydın'ın SBS'de 500 tam puan aldığını belirtti.
     Temel meselenin okumak ve okuduğunu anlamak olduğunu belirten Demir, okuduğunu anlayan bir insanın hangi meslekte olursa olsun başarılı işler yapacağını ifade etti.
     Yetişmiş iyi insanın geleceğe yön vereceğini kaydeden Demir, ''Çocuklarımız, gençlerimiz yetiştiğinde, eğitimlerini tamamladığında ne yapması gerektiğini bilmeli. Bunun için de sağlam bilgilere sahip olması gerekir. Bunun yolu iyiyi öğrenmekten geçiyor. Öğrenmek için de okumak ve okuduğunu iyi anlamak gerekiyor'' dedi.
     Aksaray'da eğitim alanında başarının daha da artmasına yönelik çalışmalara büyük önem verildiğini vurgulayan Demir, ''Burada bir başarı varsa hepimizin başarısıdır. Bunun için de teşekkürü hak eden Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okullarımız, dershanelerimiz ve velilerimiz vardır. Biz bir bütün halinde çalışmaya önem veriyoruz. Bu konuda daha iyi sonuçları önümüzdeki yıllarda alacağız'' diye konuştu.
     Demir, Kamber Gülizar Demir İlköğretim Okulu, Metropol Koleji ve Sema Koleji öğrencileri Hatice Aydın, Özge Nur Özel, Ceren Kılıç ve Muhammed Musaf Oktaş'ı başarılarından dolayı tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.