Savunma sanayinin devleri  kasımda Konya’da buluşacak

Savunma sanayinin devleri kasımda Konya’da buluşacak

Konya Sanayi Odası tarafından Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın himayelerinde düzenlenen “Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları”nın yedincisi bu yıl 23-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, Anadolu’nun en büyük savunma sanayi buluşması olan 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları’nın sektördeki ana sanayi firmaları ile tedarikçileri buluşturacağını, organizasyonun savunma sanayine tedarikçi olmak isteyen firmalar için de çok önemli olduğunu söyledi.

YİNE İŞ BAĞLANTILARI SAĞLANACAK

Konya Sanayi Odası’nın savunma sanayine yönelik yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Büyükeğen, “Yürütülen çalışmalar neticesinde Konya Sanayi Odamıza Savunma Sanayii Başkanlığımızın İl Temsilciliği açılmıştır. Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları da ilk olarak 2010 yılında başlamıştır. Bu yıl Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarımızın yedincisini, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığımızın himayelerinde ve sektörün tüm paydaşlarının katılımı ile gerçekleştireceğiz. 23-25 Kasım 2023 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz 7.Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları'nda, firmalarımız ürünlerini sergileyecekler ve yeni iş bağlantıları oluşturabilecekler. Tüm sanayicilerimizi, sektörün paydaşlarını davet ediyorum" dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.