Sarraflarda Karagöz dönemi

Sarraflarda Karagöz dönemi

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği'inde (KSD) devir teslim töreni düzenlendi. Başkan Mehmet Tüfekçioğlu görevini İsmail Karagöz'e devretti

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği (KSD) Başkanı Mehmet Tüfekçioğlu görevini İsmail Karagöz'e devretti. Dernek binasında gerçekleşen devir teslim töreninde yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda kuyumcu esnafı katıldı.

Törende açıklama yapan Mehmet Tüfekçioğlu, "Bu bir bayrak değişimidir. Biz 270 kişilik büyük bir aileyiz. Yönetimi genç arkadaşlarımıza devrettik. Çekişmesiz, olaysız, en küçük tartışmanın yaşanmadığı genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Aile ortamında istişare yaparak yeni yönetimimizi belirledik" dedi.

KSD'nin yeni Başkanı İsmail Karagöz ise, "Dernek yönetimi olarak üyelerimizden aldığımız yetkiyle, bizden önceki arkadaşlarımızın samimi gayret ve çalışmaları sonucunda gösterdikleri hizmet anlayışı çevresinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerin çıtasını bizlerde daha yükseklere çıkarmaya çalışacağız. Bu vesile ile bayrağı devraldığımız önceki Yönetimdeki arkadaşlarımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KSD yeni yönetim kurulu listesi ise şu şekilde: "İsmail Karagöz, Mustafa Küçükbalcı, Atilla Zengin, Ender Değerli, Fatih Aslan, Ömer Demirkan, Erhan Hemdil, Mustafa Gül, İzzet Kiraz, Baki Oğraş, Ahmet Ayan."

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.