Sarıyer Belediyesi’nin Acı Günü

Sarıyer Belediyesi’nin Acı Günü

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak (47), geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Yüksel Tutak için Sarıyer Belediyesi'nin Büyükdere'de bulunan başkanlık binası önünde bir tören düzenlenecek.Alınan bilgiye...

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak (47), geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Yüksel Tutak için Sarıyer Belediyesi'nin Büyükdere'de bulunan başkanlık binası önünde bir tören düzenlenecek.

Alınan bilgiye göre; Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi Yüksel Tutak dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Dr. Siyami Ersek Gögüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Yüksel Tutak hayatını kaybetti.

Yüksel Tutak'ın yakınları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan yardımcıları, birim müdürleri, çalışma arkadaşları ve sevenleri acı haberi alır almaz hastaneye akın etti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Arkadaşımız ailesi ve bir arkadaşı tarafından rahatsızlığı fark edilerek hastaneye getirildi. Yapılan müdahalelere rağmen kurtaramadık. Başkan yardımcımızı çok genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Beklenmedik acı bir haber aldık. Çok üzgünüz." dedi.

Genç, "Çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Sarıyer için yapacağı daha çok işi vardı. Yıllar önce de bir oğlunu kaybetmişti. Arkadaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına sevenlerine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük. O'nu çok arayacağız" diye konuştu.

Yüksel Tutak için Sarıyer Belediyesi'nin Büyükdere'de bulunan Başkanlık binası önünde bir tören düzenlenecek. Tutak, Saat 11.00'de düzenlenmesi planlanan törenin ardından Yeniköy Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.