Sarıtaş: Telafisi olmayan maç

Sarıtaş: Telafisi olmayan maç

Atiker Konyaspor As Başkanı Bünyamin Sarıtaş, hafta sonunda iç sahada oynanacak Malatyaspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Ligin 21. haftasında Malatyaspor'u konuk edecek olan Atiker Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, yeşil-beyazlı ekibin As Başkanı Bünyamin Sarıtaş, ligin ikinci yarısının bütün takımlar için, ilk yarıdan daha zor geçeceğini ifade ederek, "Lig'de hemen hemen her takım ikinci yarıya takviyeler yaparak başladı. İkinci yarı maçları daha zorlu geçecek takımlar için. Takımlar telafisi olmayan maçlar oynayacaklar. Bunun için de her maç zor olacak. Bizim Malatyaspor ile oynayacağımız maçta zor olacak. Ancak, yukarıda da belirtitğim gibi, biz bu maça 3 puan almak için çıkacağız" dedi.

MALATYA'DAN İYİ TAKIMIZ

Geçen hafta sonu oynanan bursaspor maçından kazanılan bir puanın önemli olduğuna dikkat çeken Bünyamin Sarıtaş, "İkinci yarıda, özellikle deplasmanlarda alınan her puanın önemini biliyoruz. Bu anlamda Bursaspor'dan aldığımız bir puanı önemsiyorum. Atiker Konyaspor olarak, hem kurumsal, hem de sportif anlamda iyi gidiyoruz. Malatyaspor maçında da iyi gidişimizi sürdürmek istiyoruz. Malatya iyi takım, ama yenilmeyecek bir takım değil. Biz  Malatya takımından daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.  Bu maçta futbolcularımızın performansını ne kadar önemsiyorsam, taraftarlarımızın performansını da o kadar önemsiyorum. Bu maçlar bizim için çok önemli. Dolayısıyla da taraftarlarımız takımın yanında olmasını azru ediyorum" şeklinde konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.