Sarıçam’da Mahalleler Futbol Turnuvası İle Kaynaşıyor

Sarıçam’da Mahalleler Futbol Turnuvası İle Kaynaşıyor

Adana’nın merkez ilçesi Sarıçam’da Kılıçlı, Kızılkaş, Yeniyayla ve Sofulu mahalleleri arasında dörtlü futbol turnuvası düzenlendi. Mahalleler arasında dayanışmayı ve birliği artırmak amacıyla düzenlenen turnuva büyük ilgi gördü....

Adana’nın merkez ilçesi Sarıçam’da Kılıçlı, Kızılkaş, Yeniyayla ve Sofulu mahalleleri arasında dörtlü futbol turnuvası düzenlendi. Mahalleler arasında dayanışmayı ve birliği artırmak amacıyla düzenlenen turnuva büyük ilgi gördü.

    Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mehmet Ekşi, mahalleler arasında düzenledikleri futbol turnuvası ile dostlukları arttırmayı, dayanışma ruhunu geliştirmeyi ve kaynaşmanın sağlanmasını amaçladıklarını söyledi. Geçmiş yıllarda gerçekleşen turnuvaları tekrarladıklarını dile getiren Ekşi, önümüzdeki dönemde turnuvayı daha da genişleteceklerini kaydetti.

    Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da Kılıçlı ile Yeniyayla mahalleleri arasında oynanan ve Kılıçlının 6-1 kazındığı müsabakasının ikinci yarısının başlama vuruşunu yaparak maçı izledi. Futbol turnuvasının daha geniş kapsamlı organize edilmesinin kendilerini mutlu edeceğini belirten Başkan Bilal Uludağ, iki takım sporcuları ve mahalle sakinleri ile toplu fotoğraf çektirdi.

    12 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Kılıçlı-Kızılkaş arasında oynanacak final müsabakası ile turnuva sona erecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.