Sarayönü transferi kapatıyor

Sarayönü transferi kapatıyor

Yeni sezonda BAL Liginde mücadele edecek Sarayönü Belediyespor transferi kapatmaya hazırlanıyor. Yeşil-siyahlı ekip yaptığı transferlerle şampiyonluğa aday olduğunu gösterdi

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör lige güçlü bir kadroyla girmeye hazırlanıyor. Transfer çalışmaları kapsamında 8 oyuncuyla anlaşmaya varan yeşil-siyahlı ekip dış transfer de ise 11 oyuncu ile anlaşmaya vardı.
Geçtiğimiz sezon ki kadrodan Nuri, Ali Osman, Ali Günay, Tayyar, Hakan Önal, Erol, Talha ve Turan ile yeniden nikah tazeleyen yeşil-siyahlılar transferin gözde oyuncularını kadrosuna katmayı başardı.  Kaleye 2 takviye yapan Sarayönü temsilcisi Medaşlı kaleci Mustafa Köseci ve en son Karatay Belediyespor’da forma giyen Ali Bircan ile anlaşmaya vardı.  Sarayönü Belediyespor dış transferde şu oyuncularla söz kesti: “Selçuklu Belediyespor’dan Enes Can, Muhasebe Gençler’den Kemal Dağlı, Medaş’tan Serkan Kaya ve Hüsamettin Doğan, Keşanspor’dan Hakan Dörtyol, Konya Şekerspor’a altyapısına verilen Yunus Emre karşılığında ise Deplasmanlı Süper Gençler Ligi takımından Mustafa Yurdakul, Aykut Şahin, Hüseyin Kuşar ve Lokman Öz.” Önümüzdeki sezon hedefli bir takım oluşturmayı amaçlayan Sarayönü Belediyespor’da, geçtiğimiz sezon 1. Küme’de şampiyon olarak süper Gruba çıkan genç takımdan Celal ve Emre gibi birkaç oyuncunu A takıma alınacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde başlayacak yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünden sonra yapılacak değerlendirmeye göre yeni transfer yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.
SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Sarayönü Belediyespor’da ilçe Stadyumu da yeni sezona hazırlanıyor Sarayönü Belediyesi, stadyumda bulunan 1500 kişilik tribünü bölme çalışmalarına başladı. Tribünde protokol tribünü oluşturmak için çalışmalara başlandı. Üstü kapatılacak olan protokol tribününün yanı sıra deplasman takımı seyircilerinin alınacağı tribün de tel örgüyle ayrılacak. Ayrıca saha içersinde bulunan yedek kulübeleri de yenilenecek. Bu arada geçtiğimiz sezon tribünde yer alan taraftarların görüş açısını kapatan soyunma odalarının girişi de aşağıya indirildi. 

FOTO ALTI:
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.