Sarayönü sahaya indi

Sarayönü sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig'de fırtına gibi eserek sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Sarayönü Belediyespor top başı yaptı

Bölgesel Amatör Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor, sahaya indi. İlk antrenman için bir araya gelen oyuncular, teknik heyet ve yönetim, antrenman öncesi kurban keserek dua etti. Sarayönü Belediyespor Başkanı Rıfkı Kurşun, antrenman öncesi tüm oyunculara başarılar diledi. Transfer edilen ve denemeye alınan oyuncular dahil ilk antrenman 26 oyuncu ile gerçekleştirildi.

KURBAN KESİLDİ

Bölgesel Amatör Lig'de fırtına gibi eserek sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Sarayönü Belediyespor top başı yaptı. 3.Lig'e çıkma hayalini gerçeğe dönüştürmek için yola çıkan yeşil siyahlılar, ilk kez yeşil sahada bir araya geldi. Sarayönü Stadyumu bakımda olduğu için Ladik Stadı'nda gerçekleştirilen açılışa Sarayönü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Erkam İpekten, Antrenör Fatih Çeliksu ve 26 futbolcu katıldı. Antrenman öncesi Sarayönü Belediyespor Başkanı Rıfkı Kurşun oyuncularla tek tek tokalaşarak başarı diledi. Kesilen kurbanın ardından Teknik Direktör Erkam İpekten ve Antrenör Fatih Çeliksu ilk antrenmanı gerçekleştirildi.

26 OYUNCU İLE TOPBAŞI YAPTI

Antrenmana iç transfer, dış transfer ve denemeye alınan oyuncular dahil 26 futbolcu katıldı. Oyuncular arasında, Emrah Çetin, Eray Şekerci, Eşref Keçeci, Erkan Kestir, Ali Ertekin, Mustafa Baştin, Emre Akgün, Emrecan Meriç, Turan Polat, Yunus Emre Yılmaz, Murat Öztürk, Ufuk Sarıkaya, Fatih Görücü, Halil Candemir, Uğur Arda Kavaklı, Cyril Caron, Mustafa Köseci, Ali Kurt, Yunus Karabacak ve 7 deneme oyuncusu yer aldı. İlk gün düz koşu yapan oyuncular, açma germe ile ilk antrenmanı tamamladı. Antrenmanın ardından tesislere geçen yönetim ve oyuncular birlikte akşam yemeği yedi. İlk günün ardından günde çift idmanla hazırlıklarına devam eden temsilcimizin, antrenman temposu artarak devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.