Sarayönü prestij peşinde

Sarayönü prestij peşinde

BAL Liginde mücadele eden temsilcilerimiz bugün zorlu sınavlara çıkacak

Sarayönü Aksaray deplasmanına gidecek. Gençlerbirliği Anamur’u konuk edecek ve Çumra ise Karaman deplasmanına çıkacak
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla en iddialı takım haline gelen, ancak ikinci yarıda üst üste aldığı beraberliklerle zirve iddiasını yitiren Sarayönü Belediyespor, bugün deplasmanda 68 Yeni Aksarayspor ile prestij mücadelesine çıkıyor. Aksaray Atatürk Stadında saat 14.00’te başlayacak olan müsabakayı Tunceli Bölgesel hakemlerinden Cem Balo yönetirken, yardımcılıklarını Fatih Öz ve Onur Turan yapacak. 4. hakem Erdal Beğenen.
GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYET AŞKINA
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Lig 6. Gruptaki tek merkez temsilcisi Konya Gençlerbirliği, bugün sahasında iddialı Anamur Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Son haftalarda gençleştirdiği kadrosuyla başarılı sonuçlar alan siyah-beyazlı takım Konyalı futbolseverlere galibiyet hediye etmek ve ligde kalma umutlarını artırmak için sahaya çıkacak. Genç antrenör İbrahim Özalp, “Takım olarak son haftalarda toparlandık ve büyük bir çıkış yakaladık. Şu an itibariyle umudumuz sürüyor, ancak ligde kalmamız için diğer rakiplerimizin de puan kaybetmesi lazım. Şimdilik biz kendi işimize bakacağız. Deplasmanda galibiyetimiz var ama, maalesef Konya’da henüz galibiyet alamadık. Öncelikli hedefimiz Konyalı futbolseverlere bir galibiyet hediye etmek. Kalan dört haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Gönül isterdi ki, sezon başından itibaren kötü günler yaşamayalım. Artık olan oldu, inşallah ligde kalırız. Bunu başarırsak, gelecek sezon ne yapmamız gerektiğini oturup düşünür ve bir karara varırız. Bunları konuşmak için ligin bitmesini beklememiz gerekiyor. Anamur Belediyespor’un iddiası ve gücü de bizi hiç ilgilendirmez. Galibiyet için sahaya çıkacağız” dedi.
Konya Gençlerbirliği-Anamur Belediyespor maçı bugün saat 14.00’te Şehit Muharrem Samur Stadında başlayacak. Karşılaşmayı Eskişehir Bölgesel hakemlerinden Metin Kamış yönetirken, yardımcılıklarını Ersin Efe ve Ata Bayraktar yapacak. 4. hakem Konya Bölgesel hakemi Mustafa Ayçelik.
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA RÖVANŞ PEŞİNDE
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ikinci yarısına çok iyi başlayan, ancak haftalar ilerledikçe kötü günler geçirmeye başlayan Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün deplasmanda Karaman Gençlerbirliği ile hayati bir maça çıkacak. Ligin ilk yarısında kendi sahasında oynadığı maçı kaybeden yeşil-kırmızılı ekip rövanşı almak isterken antrenör Mümin Duru, “Bu kadar kaliteli oyunculara ve ligin en güçlü kadrosuna sahip olmamıza rağmen, maalesef istediğimizi elde demedik. Altını çizerek bir kez daha söylüyorum, bizim ligden düşme gibi bir endişemiz yok. Ligin ilk yarısında yenildiğimiz Karaman Gençlerbirliği’ni evinde yenip rövanşı almak ve bir an önce üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bunu başaracağımızdan da eminim. Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu sezon ligde kalacak, gelecek sezonsa çok önemli işlere imza atacaktır. Gerek Belediye Başkanımız, gerekse yönetimimiz her türlü fedakarlığı yapıyor. Destek veriyor. Bunu boşa çıkarmayacağız” dedi.
Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un Karaman Gençlerbirliği ile oynayacağı maç bugün saat 14.00’te Karaman Kemal Kaynaş Stadında başlarken, müsabakayı Kırşehir Bölgesel hakemlerinden Levent Var yönetecek. Var’ın yardımcılıklarını ise Hicabi Pür ve Mustafa Arıöz yapıyor. 4. hakem Tevfik Dinçer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.