Şantiyede Baretsiz Görüntülendiler

Şantiyede Baretsiz Görüntülendiler

Mecidiyeköy'de bir rezidans inşaatında bir işçinin ölümü ile sonuçlanan olayda, inşaat işçilerinin olay yerini baretsiz ve yeleksiz izlemesi dikkat çekti. İşçiler olayla ilgili gazetecilere bilgi vermekten de kaçındı.Mecidiyeköy'de geçtiğimiz...

Mecidiyeköy'de bir rezidans inşaatında bir işçinin ölümü ile sonuçlanan olayda, inşaat işçilerinin olay yerini baretsiz ve yeleksiz izlemesi dikkat çekti. İşçiler olayla ilgili gazetecilere bilgi vermekten de kaçındı.

Mecidiyeköy'de geçtiğimiz günlerde asansör faciasının yaşandığı rezidansın hemen yanındaki bir başka rezidans inşaatında bir işçi 12. kattan boşluğa düşerek hayatını kaybetti. 40 yaşında olduğu ve inşaatta denetim görevlerinde bulunduğu da belirtilen Mehmet Akar isimli işçinin cesedi olay yerinde bekletiliyor. Savcılık incelemesi sonrası işçinin naaşının Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesi bekleniyor. Olay yerinde gerginlik çıkması ihtimaline karşılık olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BARETSİZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Olayın yaşandığı inşaatın katlarında dışarıyı seyreden işçilerin baretsiz ve yeleksiz oldukları gözlendi. İş güvenliği konusunda ihmali gözler önüne seren bu görüntülere inşattaki yöneticilerin müdahale etmemesi ise dikkat çekti.

Öte yandan, inşaattaki çalışmaların da durduğu gözlendi. İşçiler olayla ilgili gazetecilerin sorularına cevap vermedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.