Şanlıurfa İş Dünyasından Teşekkür

Şanlıurfa İş Dünyasından Teşekkür

SANKON, kadınları ve erkekleri toplumun her alanında görünür hale getirmek, iş ve meslek ile ilgili konularda gelişmelerine katkı sağlayarak, iş dünyasında kadın erkek eşitliğini sağlamak amacıyla Tür...

SANKON, kadınları ve erkekleri toplumun her alanında görünür hale getirmek, iş ve meslek ile ilgili konularda gelişmelerine katkı sağlayarak, iş dünyasında kadın erkek eşitliğini sağlamak amacıyla Türkiye ve Uluslararası camiada teşkilatlanıyor.

Genel Başkanlığını İş kadını Nezaket Emine Atasoy’un yaptığı kuruluşun; Avrupa devletleri Afrika devletleri Arap devletleri balkan devletleri uzak doğu ülkeleri Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde birçok ülkesinde temsilcilikleri bulunuyor. SANKON’un Şanlıurfa’da da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladığını ifade eden Genel Merkez sözcüsü Serkan Hoşçan yaptığı açıklamada SANKON Şanlıurfa teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığı ifade ederek, “Kuruluşumuzun Şanlıurfa İl Başkanlığına İş adamı Engin Okçu atanmıştır. Engin Okçu kuruluşumuzun Şanlıurfa il sınırları içerisinde temsil etme yetkisine sahiptir" ifadelerine yer verildi.

Okçu ise Şanlıurfa gibi sanayileşen önemli bir kentte, SANKON iş konseyini kurmanın onurunu yaşadığını ifade ederek şöyle konuştu;

“Türkiye’nin parlayan yıldızı olan Şanlıurfa her alanda olduğu gibi Sanayi ve yatırım anlamında da Türkiye’nin göz bebeği olacak ve her türlü gelişimini hızla tamamlayarak hak ettiği yerde olacaktır. Bizde Şanlıurfa SANKON olarak elimizden geldiğince Şanlıurfa’nın gelişimine katkı sağlayacağız. Kısa süre içerisinde açıklayacağımız Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte gerek yurtiçinden gerek yurtdışından sanayici ve yatırımcılarımızı Şanlıurfa’mız ile buluşturacak şehrimize katkı sağlayacağız.Bana bu görevi tevdi eden Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy’un şahsında tüm genel merkez yöneticilerimize teşekkür ediyor."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.