Sanık Polis Avukatının Ücretine Genel Müdür Onay Verecek

Sanık Polis Avukatının Ücretine Genel Müdür Onay Verecek

‘’Hakkında Dava Açılan Polis İçin Avukat Tutma Ve Ücret Ödeme Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’’ Resmi Gazete’de yayımlandı. 19073 Sayılı Resmî Gazete’de Yayımlanan Hakkında Dava...

‘’Hakkında Dava Açılan Polis İçin Avukat Tutma Ve Ücret Ödeme Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’’ Resmi Gazete’de yayımlandı.

19073 Sayılı Resmî Gazete’de Yayımlanan Hakkında Dava Açılan Polis İçin Avukat Tutma Ve Ücret Ödeme Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin; ‘’Komisyonca yapılan değerlendirme sonunda, sanık avukatının ücretinin ödenip ödenmeyeceğine dair verilen karar Genel Müdürün teklifi ve Bakanın onayı ile kesinleşir.’’ şeklindeki 8’inci maddesi, ‘’Komisyonca yapılan değerlendirme sonunda, sanık avukatının ücretinin ödenip ödenmeyeceğine dair verilen karar Genel Müdürün onayı ile kesinleşir.” olarak değiştirildi.

Aynı Yönetmeliğe; ‘’Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte sanık avukatının ücretinin ödenmesine ilişkin devam eden iş ve işlemler, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önce tabi oldukları hükümlere göre sonuçlandırılır.” şeklinde geçici madde eklendi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.