Şampiyon sahaya alkışlarla çıktı

Şampiyon sahaya alkışlarla çıktı

TFF Gelişim liglerinde mücadele eden Atiker Konyaspor’un U14 ve U15 takımları gruplarını şampiyon tamamlayarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

TFF Gelişim liglerinde mücadele eden Atiker Konyaspor’un U14 ve U15 takımları gruplarını şampiyon tamamlayarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Şampiyonluklarını lig bitmeden garantileyen  yeşil- beyazlı ekip son maçını sahasında Osmanlıspor’a karşı oynadı.  Cumhuriyet Sahasında oynanan U15 karşılaşması öncesinde rakip Osmanlıspor  Atiker Konyaspor’u sahada alkışlarla karşıladı. Sporun Fair-Play ruhu içerisinde geçme adına genç futbolcuların bu davranışları büyük beğeni aldı. Osmanlıspor oyuncuları şampiyon olan Konyaspor’u sahada alkışlarla karşılaması yeşil-beyazlı oyuncuları mutlu ederken Osmanlıspor’un bu hareketi de spor camiasından büyük alkış aldı.

ANTRENÖRLER DE ALKIŞLADI

Osmanlıspor futbolcuları Konyasporlu oyuncuları alkışlarken futbolcuların başında antrenörler de bu güzelliğe eşlik etti. Osmanlıspor’un U15 antrenörleri İsa Dündar ve Volkan Uzunay da genç şampiyonları alkışladı ve  Konyaspor U15 antrenörü Çağdaş Çankaya’ya sarılarak tebrik etti.  Spor severler alt yapı maçında yaşanan bu güzelliklerin profesyonel liglerde de yaşanmasını temenni etti.  Şampiyonlar Antalya’da mücadele edecek.  Osmanlıspor’un  U15 antrenörü İsa Dündar futbolculuk hayatında Konyaspor forması da giymişti.

GENÇLER ANTALYA’DA MÜCADELE EDECEK

Gelişim Ligi 3. Grupta mücadele eden ve şampiyon olan  Atiker Konyaspor U14 ve U15 takımları Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.  Yeşil-beyazlı genç yetenekler diğer grupların birincileri ile Antalya’da karşı karşıya gelerek Türkiye şampiyonluğunu kovalayacak.  U15 takımını çalıştıran Çağdaş Çankaya’nın öğrencileri ve U14 takımını çalıştıran Tevfik Aktutan’ın öğrencileri  gruptaki başarılarını Türkiye şampiyonasında da devam ettirmek istiyor

FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum