Sakarya Fırat 139. bölümü ile bu akşam TRT-1'de

Sakarya Fırat 139. bölümü ile bu akşam TRT-1'de

25 yıldır devam eden acı dolu sürecin hikayesini anlatan sevilen dizi Sakarya Fırat 139. bölümü ile bu akşam TRT-1'de ekrana gelecek.

Kerküklü’den önemli bir istihbarat alan Osman, özel bir görev için Poyraz Timi ile beraber operasyona çıkar. Dağdaki bu zorlu mücadelenin hedefinde önemli bir adam vardır ve onun sağ salim kurtulması için çok dikkatli olunmalıdır.

Öte yandan Çeliktepe Karakolu’nda da bir hareketlilik vardır. Halil Bey’in Uğur ve Durali ile görüşmek için karakola gelmesi ve sürekli evlilik meselesi üstüne konuşmaya çalışması ciddi bir endişeye neden olur.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Sakarya Fırat’ın yeni bölümü TRT-1’de ekrana gelecek.

138. Bölümde neler yaşanmıştı...

Osman, Halis, Metin, Vedat ve Fatih özel bir operasyon için sivil olarak görevlendirilirken; örgütten kaçan bir terörist de Osmanlara ulaşmak için bir köye sığınır. Ancak aynı adamın peşinde Miro, Teo ve Jiyan da vardır. Köyde Osman’ın timi Miro’nun adamları tarafından çembere alınırken; bu çemberden çıkamayan Halis ve Metin ölümle burun burunadır. Osman, adamlarını teröristlerin elinden almak için büyük bir riskin içine girer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.