Sağlık Sen’den kutlama etkinliği

Sağlık Sen’den kutlama etkinliği

Sağlık-Sen Konya Şubesi tarafından organize edilen Hemşireler, Ebeler ve Anneler Günü kahvaltı etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Öncü Düğün ve toplantı salonunda yapılan Sağlık-Sen Konya Şubesi etkinliğine AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Ak Parti Milletvekili Abdullah Ağralı, sağlık kuruluşlarının müdürleri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, “Bu birlik ve beraberliğimiz hem Konya’mızda, hem de ülke genelinde örnek teşkil edecektir. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederken, hemşire ve ebelerin bu mutlu gününü en içten dileklerimle kutluyoruz. Ayrıca Anneler günü münasebetiyle de tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili adayı Latif Selvi ise, “Tüm sağlık çalışanlarımız pandemi döneminde kendilerine verilen görevi tam mamasıyla yaptılar. Vatandaşlarımızın takdiri kazandılar. Başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kulandı.

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.