Sağlık-sen’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Sağlık-sen’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi tarafından yapılan basın açıklamasında, 14 Mart Tıp Bayramı’na Ankara’da ki terör saldırısının acısıyla girildiği kaydedildi.Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu y...

Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi tarafından yapılan basın açıklamasında, 14 Mart Tıp Bayramı’na Ankara’da ki terör saldırısının acısıyla girildiği kaydedildi.

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu yaptığı basın açıklamasında, bu yıl Tıp Bayramı’na hain terör saldırısının gölgesinde geçtiğini vurguladı.

Yasin Barutçu yaptığı basın açıklamasında, “Terör vatandaşlarımızı vurmuş, birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, birçoğunun da yaralanmasına sebep olmuştur. Ancak, bu acıyla ilk yüzleşen yine sağlık çalışanları olmuştur. Öznesinde insan olan her olayda ilk karşımıza çıkan sağlık çalışanları, kendi canlarını hiçe sayarak bu hizmeti vermektedir. Sağlık-Sen olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olduk.Hangi görevde bulunursa bulunsunlar sağlık hizmeti sunan bütün çalışanlar çok kutsal bir görevi ifa etmektedir. Sağlık çalışanları görevlerini yerine getirirken maalesef hem fiziki hem de sözel şiddete sık sık maruz kalmaktadır. Bizim en büyük temennimiz vatandaşlarımızın sağlık hizmeti sunan fedakar sağlık çalışanlarına karsı duyarlı olmasıdır.

14 Mart Tıp Bayramı’nın bu noktada bir dönüm noktası olmasını diliyorum. Sağlık çalışanlarına karşı fiziksel ve sözel şiddet olaylarının yaşanmamasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.