Sağlık Çalışanlarından Kaymakam Yapıcı’ya Ziyaret

Sağlık Çalışanlarından Kaymakam Yapıcı’ya Ziyaret

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu ve sağlık çalışanları Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.14 Mart Tıp Bayramı nedeniy...

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu ve sağlık çalışanları Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu, “Bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün Tıp Bayramı ve bugün de devlet hastanemiz hizmete girdi. Bölgeye hitap eden 300 yataklı devlet hastanemiz gerçekten çok güzel oldu. Herkes en iyi şekilde sağlık hizmete alacak” dedi.

Ziyarette bir konuşma yapan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, doktorluk mesleğinin çok ulvi bir meslek olduğunu belirterek, “Doktorluk, insan sağlığı ile alakalı bir meslektir. Bu kadar önemli bir mesleği ifa ettikleri için başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Kendilerine meslek yaşantılarında başarılar diliyorum. Tıp alanında ülkemizde gerçekten büyük başarılar elde edilmektedir. Ben bu başarıların artarak devam etmesini diliyorum. Tüm sağlık çalışanlarımıza en iyi dileklerimi sunuyorum. İlçemizde yeni faaliyete geçen devlet hastanesi bölgeye hitap eden bir hastane oldu. Emeği geçen herekse çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.