Sağlık çalışanlarından Afrikaya yardım

Sağlık çalışanlarından Afrikaya yardım

Karaman'da sağlık çalışanları, Afrika'da açlıkla mücadele eden insanlar için başlatılan yardım kampanyasına 2 bin 56 lira yardımla destek oldu

Karaman'da sağlık çalışanları, Afrika'da açlıkla mücadele eden insanlar için başlatılan yardım kampanyasına 2 bin 56 lira yardımla destek oldu.
Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Arıcı ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek, bağış makbuzunu teslim aldı.
Kahraman, yaptığı konuşmada, Türk milletinin ecdadından miras kalan sorumluluk anlayışı ile yardımlarını sürdürdüğünü söyledi. Ramazan ayında başlayan yardımlaşma duygusunun, bayram sonunda da devam etmesinin manidar olduğunu vurgulayan Kahraman, Arıcı'nın şahsında tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Arıcı da Ramazan ayı sonunda aynı heyecanın devamı için sağlık çalışanlarının konuya gereken duyarlılığı gösterdiklerini dile getirerek, ''Sağlık çalışanları olarak kendi aramızda topladığımız 2 bin 56 lirayla kampanyaya destek oluyoruz. Yardımlaşmada sorun ortadan kalkıncaya kadar tek yürek olmaya devam etmeliyiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.