Sağlık Çalışanları Yemekte Buluştu

Sağlık Çalışanları Yemekte Buluştu

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği ’14 Mart Tıp Bayramı’ etkinliği kapsamında sağlık çalışanları Küçükçekmece Nikah Saray’ında yemekte buluştu.Yemeğe, Küçük...

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği ’14 Mart Tıp Bayramı’ etkinliği kapsamında sağlık çalışanları Küçükçekmece Nikah Saray’ında yemekte buluştu.

Yemeğe, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Nurettin Suner, İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Sağlık Müdürü Ali Osman Çolak, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, başhekimler, doktorlar ve hemşireler katıldı.

"SON 15 YILDA SAĞLIK SEKTÖRÜNDE BÜYÜK GELİŞME VAR"

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya yemekte yaptığı konuşmada, ’’Son 15 yılda ülkemizde sağlık sektöründe büyük gelişmeler oldu. Yurdumuzun insanları en iyisini, en güzelini, en kalitesini, en verimli olanı hak ediyor. Küçükçekmecemize hizmet veriyor olmanızdan, Küçükçekmece’deki sağlık problemlerini çözüyor olmanızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Elinize ve emeğinize sağlık, iyi ki varsınız’’ dedi.

"BİRİLERİ ÖLDÜRÜYOR SİZ İSE HAYATA TUTUNMASI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ"

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise ’’Dünyada birileri hiç tanımadığı ve bilmediği masum insanları öldürüyor. Siz doktorlar da hiç tanımadığınız insanların hayata tutunması için mücadele ediyorsunuz. Öncelikle tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Özellikle son dönemlerde terör nedeniyle hayatını kaybetmiş masum ve günahsız vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Kuruluşundan bugüne kadar vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını veren bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi de başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Rabbim inşallah ülkemizi bu sıkıntı günlerden bir an önce kurtarsın’’ diye konuştu.

"TIP BAYRAMIMIZI HÜZÜNLE KUTLUYORUZ"

İl Halk Sağlık Müdürü Mustafa Özdemir de ’’İnsanları hayatta tutmak için çalışan meslektaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Bunu yapmaya çalışırken bir taraftan da insanlarımızı, değerlerimizi, yapımızı yok etmeye çalışanları lanetliyorum ve kınıyorum. Çok daha eğlenceli, sevinçli bir ortamda kutlamamız gereken bu bayramı burada hüzünle anıyoruz. Hekimlerimizi bir araya getirdiği için Küçükçekmece Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza da çok teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullandı.

Yemek sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İl Halk Sağlığı Mustafa Özdemir’e ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Nurettin Suner’e çiçek takdim etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.