Sağlığın gözbebeği 112

Sağlığın gözbebeği 112

Konya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışanlar organize edilen kaynaşma ve dayanışma gecesinde bir araya gelerek stres attı.

 Geceye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr Galip Şef, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Adem Sazak ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda 112 çalışanları katıldı. 112 Acil sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Galip Şef, “Şubat 1998’de faaliyete geçen Konya 112 her geçen gün hizmet ağını genişleterek 24 saat esasına göre hizmet vermeye devam ediyor. İlimizde 11 A tipi, 20 B tipi olmak üzere toplam 31 ekip ile 112 Acil Sağlık hizmeti vermeye sürdürüyoruz. Tüm ambulanslarımız Tıbbi ve Teknik donanımları “Acil Yardım Ambulansı” standartlarındadır” dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci ise, “112 Acil Sağlık Hizmetleri sağlık camiamızın gözbebeğidir. Bunu gurur ile söylüyorum. Çünkü elde edilen verilere göre Konya 122 Acil Sağlık Hizmetleri ilk on dakika içerisinde vakaya ulaşma yüzdesi yüzde 92’dir.Bu da ülke genelinde en büyük bir başarıya imza atmak demektir. Bu başarılı çalışmalara imza atan tüm arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.
Protokol konuşmalarının ardından 2009 yılında emekli olan Veli Dadak, Nuri Açık, Mehmet Arık, Tuncay Akçay ve Mithat Su’ ya protokol üyeleri tarafından plaket verildi. Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Adem Sazak ve Yönetim Kurulu Üyesi İsa Köroğlu, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Galip Şef ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci’ye başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdiler. Konuşmalar ve plaket törenin ardından geceye katılan 112 Acil Sağlık hizmetleri çalışanları müzik eşliğinde gönüllerince bir geceye geçirdiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.