Sağlığın gizli kahramanı

Sağlığın gizli kahramanı

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Konya İl Sağlık Müdürlüğünce Yılın Doktoru olarak Beyhekim Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Alaaddin Yorulmaz seçil

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da katılımıyla gerçekleşen İstanbul’daki kutlamalarda ödülünü alan Alaaddin Yorulmaz, Konya’yı temsil etmekten son derece mutlu olduğunu belirtti. Aldığı ödülün meslek hayatı boyunca aldığı en değerli armağan olduğunu kaydeden Yorulmaz “Gösterdiğimiz emeğe güzel bir teşekkürün hediyesi olarak yılın doktoru seçilmem, şahsım adına son derece onur verici. Kendi ailem gibi gördüğüm hastalarıma karşı sunduğum hizmetten ötürü böyle değerli bir ödülü almaktan son derece mutluyum ve guruluyum” dedi.Beyhekim Devlet Hastanesi olarak gelen çocukların hastanelerini tedavi olmaları gereken bir kurumdan çok yuvaları olarak görmesini amaçladıklarını belirten Yorulmaz, sözlerini “Alışılmış çocuk sağlığı hizmetlerini sevgimizle ve insan odaklı hizmet anlayışıyla gerilerde bıraktık. Artık çocuklarımız için hastanemiz, tedavi oldukları bir sağlık kurumundan daha çok bir yuvaya dönüştü. Yataklı Servislerde okul açılmasından oyun odasının kurulmasına, özel bekleme salonlarının oluşturulmasından çocuk bahçesinin hazırlanmasına, anne emzirme odalarından kreşin kurulmasana kadar ayrıntılı bir hizmet anlayışıyla hareket ettik. Özel hastanelerde dahi bulunmayan imkânları çocuklarımıza sunduk. Kuruluş aşamasını yeni tamamlayan bir servis olarak geldiğimiz nokta bizleri onurlandırmaktadır” diyerek sürdürdü.
Sağlık hizmetinin bir ekip işi olduğunu hatırlatan Yorulmaz, dünyanın en zor iş kollarından biri olan sağlık sektöründe her kademeden çalışanın bir bütün olarak hareket etmesiyle başarıya ulaşılacağını belirtti. Hastane yönetiminin kendilerine olan desteğiyle başarıya ulaştıklarını kaydeden Çocuk Hastalıkları Dr. Alaaddin Yorulmaz konuşmasını “ Beyhekim Devlet hastanesi olarak yeni açılan bir sağlık kurumu olmamıza rağmen kısa zamanda çok şey başardık. Şüphesiz ki bunda bizlere her zaman bizlere destek olan hastane yönetimimizin, başta başhekimimiz Gökhan Darılmaz olmak üzere büyük bir payı var. Rahat bir çalışma ortamına sahip olmamız ve çalışmalarımızın desteklenmesiyle başarılı olduk ” dedi.
Çocuk Hastalıkları Dr. Alaadin Yorulmaz’ın Konya’da yılın doktoru ödülünü almasının hastane olarak kendilerini son derece memnun ettiğini belirten Beyhekim Devlet Hastanesi başhekimi Opr. Dr. Gökhan Darılmaz da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, kuruluş aşamasını yeni tamamlayan bir hastane olarak bu denli önemli bir başarı elde etmenin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Darılmaz “Beyhekim Devlet hastanesi olarak, yaratılan en değerli canlı olan insana hizmet yolunda mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki inancımız ve insana sevgimizle hastane olarak yalnızca Konya’nın değil İç Anadolu’nun sağlık üssü haline geleceğiz. Aldığımız ödüllerde yapacağımız çalışmaların nişanesi olarak artacak. Ben bu vesile ile hastanemizi ve şehrimizi temsil eden doktorumuz tüm yüreğimle kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.