Sadıklar şenlendi

Sadıklar şenlendi

Sadıklar mahallesi sakinleri 23 Haziran Pazar günü bu yıl 5.cisi düzenlenen Geleneksel Sadıklar mahallesi kaynaşma ve dayanışma şenliğinde yazı yerinde buluştu.

701a631b-e986-44dd-90d6-60ba1a5e1853.jpegKur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan şenlikte gelen misafirlere Konya pilavı ikram edildi. Sıla'i rahim hedefiyle Konya'dan ve diğer illerden gelen Sadıklarlılar birbirleri ile hasret giderdi. Şenliğe Ak parti Meram ilçe teşkilatı, CHP Meram ilçe teşkilatı, ilçe jandarma komutanları katılarak iyi dileklerini sundular. Chp Konya milletvekili Barış Bektaş'ta şenlikle ilgili mesaj yayınlayarak şenliğin hayırlara vesile olması dileklerini iletti. Sadıklar mahallesi Gençlik kültür ve dayanışma derneği başkanı Mehmet Seleş ise duygularını şöyle ifade etti ;

1b0aaa0c-bcd9-46f5-8de2-339559b75a4e.jpeg

Bu yıl 5.cisini düzenlenen şenliğimize iştirak eden her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Sadıklarlı hemşehrilerimize minnettarım. Şenlik hazırlıkları boyunca desteğini esirgemeyen Meram Belediyesine, CHP il Teşkilatına ve hemşehrilemize teşekkürlerimi sunarım. Derneğimiz daima hemşehrilerimizin yanında olarak yardımlaşma ve dayanışma ilkesi ile mahallemize hizmet etmeye devam edecektir inşaallah.

701a631b-e986-44dd-90d6-60ba1a5e1853.jpeg

Şenliğimizin hayırlara vesile olması dileğiyle tüm şenliğe katılan hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.
Şenliğe katılanlar yemek ikramı dışında Komedi Dans üçlüsü ile eğlenceli vakitler geçirdiler. Çeşitli oyunlar ile hediye çekilişleri ile mahalle halkı unutulmaz bir gün geçirdi.
Bu yıl 5.cisi düzenlenen şenliğin ağası ise Hamesa Nakliyat Şirketleri grubu Başkanı Habip Öztürk oldu. Rekor bir bedelle ağa seçilen Habip Öztürk hemşehrilerimize şükranlarını ileterek mahallemize ve hemşehrilerimize hizmete devam konusunda desteklerini iletti.

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.