Saadette ziyaretler sürüyor

Saadette ziyaretler sürüyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisinde milletvekili adayları İbrahim Çelik ve İsmail Aydilek, Karatayda mahalle ziyaretlerinde bulundu

Adaylar, vatandaşlardan destek istedi

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi milletvekili adaylarının ziyaretleri sürüyor. Milletvekili adaylarından İbrahim Çelik ve İsmail Aydilek Karatay’da Mahalle ziyaretleri vatandaşlardan destek istediler.
MİLLETİN GÖRÜŞÜ MECLİSE
Saadet Partisi’nin milletin değerlerini inançlarını ve dünya görüşünü yansıtan tek parti olduğunu dile getiren Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı İsmail Aydilek, seçmenin seçimde kendisinden yana tercih kullanacağına inandıklarını söyledi. Milli Görüş’ün olmadığı dönemlerde milletin ve devletin çok şeyler kaybettiğini söyleyen Aydilek, mevcut iktidar partisinin halkın aleyhine olan birçok icraatı Saadet Partisi’nin mecliste olmamasından ileri geldiğini söyledi. Aydilek, “Bu seçimde Allah’ın izni ile milletin görüşü meclise girecektir” dedi.
‘OSMANLICA SEÇMELİ DERS OLACAK’
“Ahlaki çözülmenin her geçen gün daha da artmasının önüne geçilmesi için Saadet Partisi mutlaka mecliste olmalı” diyen Aydilek, “Bizler önce ahlak ve maneviyat perspektifi ile hareket eden bir görüşüz. Maneviyat ve ahlak temeline oturmayan hiçbir düzen ve medeniyet yaşayamaz. Maalesef planlı ve programlı olarak ahlaki ve manevi alanda yapılan tahribat inanılmaz boyutlara gelmiştir. Sokakta kendi gencimizi, kendi evladımızı tanıyamaz hale geldik. Bizim ecdadımız gibi yaşamayan ve düşünmeyen bir toplum olduk. Tamamen batıya endeksli bizden olmayan bir hayat tarzı benimseniyor. Aile, büyük, küçük saygı ve sevgi bilmeyen nesil meydana geliyor. Bunun önüne geçmek için acil önlemler alınmalı. Sorunların çözüm adresi biziz. Önemli projelerimizle ülkemizin ve milletimizin temel meselelerine kökten çözüm getireceğiz. Eğitim alanında öncelikle İmam Hatip okullarının orta kısımları derhal açılacak. Zorunlu eğitim 4+4+3 şeklinde olacaktır. Kuran kurslarının önündeki tüm engeller kaldırılacak ve Osmanlıcayı seçmeli ders olarak okutulacaktır. Milletin aslı özü geliyor. Allahın izni ile Milletin Görüşü meclise hâkim olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.