Saadetli gençler, kaynaşma programında buluştu

Saadetli gençler, kaynaşma programında buluştu

Saadet Partisi İl Gençlik Kollarının organize ettiği kaynaşma programları merkez ve taşra ilçelerde yoğun ilgi görüyor.

Kaynaşma programının bu haftaki durağı ise Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları oldu. Programın açılış konuşmasını yapan Meram Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin İrmikçi, çalışmaların samimi bir atmosferde artarak devam ettiğini dile getirdi. İrmikçi, “12 Haziran seçimlerinden önce Meram’da görevli gençlik kolları mensuplarını bu programda buluşturarak, birlik ve beraberliğimizin pekişmesini amaçlıyoruz. Milli ve manevi duygularımızın yeniden oluşturulması, inanç değerlerimize tam anlamıyla sahip çıkılabilmesi için mücadelemizi gece gündüz sürdürmekteyiz. Meram’da girmediğimiz ev, ulaşmadığımız bir genç kalmayıncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Meram İlçe Başkanı Av. Şuayip Koçak da Saadet Partisi olarak gençlik çalışmalarına son derece önem verdiklerini belirtti. Gençlerin Milli Görüş çizgisinde yetişmesi, önce ahlak ve maneviyat ilkesinden taviz vermeden yetiştirilmesi için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyleyen Koçak, “Gençliğin içinde bulunduğu sıkıntıları ancak Saadet Partisi çözebilir” dedi.
Programa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi GİK üyesi Lütfi Yalman ise, “Gençlik bizim can damarımızdır. Ülkemizin geleceğini oluşturan gençlerdir. Bizler de gençliğimizin sorumluluk anlayışı içerisinde yetişmesi sağlamak için mücadele ediyoruz” dedi. Gündemdeki konulara da değinen Yalman, “Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünde bulunmaktayız. Çanakkale’de şehit düşen ecdadımızın, büyük bir kısmını gençler oluşturmaktadır. Dolayısıyla bugün bu topraklar üzerisinde inancımızla, dimdik ayakta kalabildiysek bunu 250 bin şehidimize borçluyuz. Bizler Saadet Partisi olarak geçmişine, inancına, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmalardan sonra programa katılan gençlere çiğ köfte ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.