Saadet’e geliyorlar

Saadet’e geliyorlar

İlmen Belediye Başkanı ve heyeti AKPden istifa ederek topluca Saadet Partisine katıldı

Yerel seçim takvimi yaklaşırken, belde ve belediyelerden Saadet Partisi’ne Konya’da katılımlar devam ediyor. Son olarak Hüyük İlçesi’nin İlmen Belediye Başkanı ve heyeti AKP’den istifa ederek topluca Saadet Partisi’ne katıldı. Saadet Partisi’ne katılan İlmen Kasabası Belediye Başkanı Hürriyet Şahin’e parti rozeti düzenlenen törenle takıldı. Programa Saadet Partisi İl Başkanvekili Hasan Sözüer, Meram Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkan, İl Başkan Yardımcısı Numan Ateştürk, Hüyük İlçe Belediye 1.Sıra Meclis Üyesi Adayı Ahmet Küçükgünay ve çok sayıda partili katıldı.

“BELEDİYENİN KAPILARINI SELKİLİLERE SONUNA KADAR AÇACAĞIM”   
Seçim hazırlıkları kapsamında çalışmalar yürüten Saadet Partisi, ilk olarak Selki Kasabası’nı ziyaret etti. Selki Kasabası’nda Selki Belediye Başkan Adayı İshak Aydoğdu’yu bölge halkına tanıtan İl Başkan Vekili Hasan Sözüer, kalıcı hizmetler ve bölgenin refahı için partisine ve adayına oy istedi. Sözüer, adaylarının seçilmesi halinde beldeye desteklerini esirgemeyeceklerini, her türlü istek ve şikâyet için seferber olacaklarını söyledi. İshak Aydoğdu da Selki halkına hizmet sözü verdi ve belediye çalışmalarını Selki’li hemşehrileri ile birlikte gerçekleştireceğini ifade etti. Yoğun katılımın olduğu aday tanıtım toplantısında İshak Aydoğdu, seçilmesi durumunda Selki Belediyesi’nin kapılarını sonuna kadar açık tutacağını söyledi. Meram Eski Belediye Başkanı Mustafa Özkan ise, Milli Görüş belediyeciliğinin Türkiye ve Konya’ya kazandırdığı belediyecilik anlayışından bahsederek, “Türkiye belediyeciliğin nasıl yapılacağını 1989 seçimlerinden sonra göreve gelen, başta Konya olmak üzere milli görüşçü belediyelerden öğrenmiştir” dedi. Özkan, vatandaşlardan Selki için, hizmet için İshak Aydoğdu’ya destek vermelerini istedi 
“SEÇECEĞİNİZ BAŞKAN SİZE HİZMET ETSİN”
Programın ikinci kısmında Saadet Partili heyet İlmen Kasabası’nda düzenlen mitinge katıldı. Yerel yönetimlerin önemine vurgu yapan Hasan Sözüer, “İlmen’e başkan seçeceksiniz, seçeceğiniz başkan hem kıt imkanlarla kasabasını geliştirmeli hem de kendi yöresinin haklarını sonuna kadar savunabilmeli. Hürriyet Şahin kardeşimiz bugüne kadar bunları gerçekleştirmiştir. 30 Mart’tan itibaren de yine sizin desteğinizle çalışmalarına son hızla devam edecektir” ifadelerini kullandı. Mustafa Özkan ise, 29 Mart seçimlerinin AKP’ye uyarı niteliğinde olacağını ve SP’ye atılan her oyun Başbakanın atacağı adımlara dikkat etmesine vesile olacağını söyledi. AKP’den istifa ederek Saadet Partisine geçen Belediye Başkanı Hürriyet Şahin, “ Biz göreve geldiğimiz andan itibaren kasabamızda devrim niteliğinde hizmetler yaptık. Şimdi kaldığımız yerden devam etmek ve hizmet filomuzu genişletmek için oylarınıza talibim” dedi. Kasabasının nüfus kaybından dolayı köy statüsüne döndüğünü ifade eden Şahin, kasabanın belediyelikten düşmemesi için Ankara’ya kamp kurduğunu ve büyük mücadele verdiğini ifade etti. Hürriyet Şahin, AKP hükümetinin bölgeye hiçbir yatırım yapmadığına dikkat çekerek, iktidar partisinin mahalli idarelerde ki politikasını eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.