Saadet Selçuklu’dan Pes turnuvası 

Saadet Selçuklu’dan Pes turnuvası 

Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı tarafından gençlere yönelik pes turnuvası düzenleniyor. 

Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı tarafından gençlere yönelik pes turnuvası düzenleniyor. 

Turnuva 14 Kasım’da Kule PlayStation Kafe’de gerçekleştirilecek, E-bisikletten Ps4’e, yarım altından bisiklete kadar birçok hediyenin yer aldığı turnuvanın gençler tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.  

3-2-001.jpg

GENÇLERLA HER ZAMAN İÇ İÇE OLACAĞIZ

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, “Parti olarak yeni kongreden çıktık, heyecanımızı tazeledik. Bu heyecanla gençlik kollarımız çalışmalarına hız verdi gençlere hazırladığımız projelerin ilki olan PlayStation turnuvası ile başlama vermiş olduk. Bu noktada gençlerle tanışmak onlarla hasbihal etmek tanışmak hem de streslerini atabilecekleri bir turnuva düzenledik. Şu an için katılım beklentimizin çok üstünde oldu gençlerin göstermiş olduğu ilgi alakadan oldukça memnunuz. Bu noktada Saadet Partisi olarak her zaman gençlerimiz ile iç içe olmaya devam edeceğiz turnuvamızın kurasını gerçekleştirdikten sonra pazartesi günü başlayacak. Parti olarak gençlerimize yönelik bu tür çalışmalarımız devam edecek turnuvaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kura çekimlerinin ardından turnuva pazartesi günü Kule PlayStation Kafe’de başlayacak 

SAİT ÇELİK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum