Saadet seçim için iddialı

Saadet seçim için iddialı

Seçim çalışmalarını değerlendiren SP Konya milletvekili adayları genel seçimlere en hazır parti olduklarını belirterek, seçimden sürpriz sonuçlar çıkacağını ifade etti

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Tacettin Çetinkaya, Milletvekili adayları İsmail Aydilek, Ali Mücevher, Ahmet Zengin ile birlikte seçim çalışmaları çerçevesinde gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette ülke gündemini ve seçim çalışmalarını değerlendiren SP milletvekili adayları genel seçimlerden umutlu olduklarını ve seçimlerden sürpriz bir sonuç beklediklerini ifade etti. SP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, SP’nin iktidar tecrübesi olan bir parti olduğunu ve seçimlere 957 ilçe ve mahallede teşkilatlanmayı tamamladıklarını bildirdi. Türkiye’de sermayenin yabancılaştığını, ekonomide dışa bağımlı bir sistem yaşandığını, ahlak ve maneviyatın kötüye gittiğini ileri süren Çetinkaya, “Ülkemiz ırkçı emperyalistlerin oyuncağı durumuna gelmiş durumda. Hukuk, ahlak ve dış politikalarımız ile oynanıyor. Türkiye ABD endeksli bir dış politika izlemektedir” dedi. Türkiye’de manzaranın hiçte iç açıcı olmadığını belirten Çetinkaya, “Bu kötü manzaraya dur diyecek olan ise Milli Görüş kadrolarıdır. Siyasete Erbakan Hoca’nın yolunda devam ediyoruz. Daha önceki yaşadığımız iktidarlık dönemindeki tecrübelerimiz bizim neler yapabileceğimizi gösteriyor” diye konuştu. Çetinkaya, iktidara geldikleri takdirde daha önceki SP iktidarında olduğu gibi öğrenciye, işçiye, çiftçiye, memura, emekliye yönelik projeleri bulunduğunun altını çizerek, “Bizim 2023’e kadar sabit bir zamana ayrılmış projemiz yok. Bizim proje ve hizmetlerimiz kıyamete kadardır. Saadet Partisi sadece seçim dönemlerinde değil her zaman hizmet üreten bir partidir” ifade etti. Saadet Partisi’nin 42 yıllık siyasi tecrübesi olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, siyaseti halka hizmet yapmak olarak gördüklerini söyledi.

 

SAADET PARTİSİ SEÇİMDEN SÜRPRİZ SONUÇ BEKLİYOR

 

SP Milletvekili Adayı Ali Mücevher de, AKP’nin ayağının altından iktidarlığının kaydığını ve seçimlerden umutlu olduklarını ifade etti. Siyasette liderlerin üsluplarına dikkat etmediklerini belirten Mücevher, “AKP’nin siyasi söylemlerini kabul etmiyoruz. Siyasi parti liderleri birbirlerine karşı ağza alınmayacak kelimeler kullanıyor. Ülkenin gerilmesine ve karışmasına adeta zemin hazırlıyorlar. Liderlerden böyle siyasi söylemler değil projelerini söylemesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. Mücevher, Saadet Partisi’nin geçmişte yaptıklarını herkesin bildiğini vurgulayarak, “Geçmişte yaptıklarımız yapacaklarımızın adeta teminatıdır” dedi. Seçim çalışmaları çerçevesinde mahalleleri gezdiklerini ve seçim gezilerinden çok olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Mücevher, “Mahalle taramalarımızda artık halkın AKP iktidarından çok şikayetçi olduğunu görüyoruz. Bize karşıda çok olumlu tepkiler geliyor” diye konuştu. Milletvekili adayı İsmail Aydilek ise, seçim çalışmaları için geziler düzenlediklerini ve çok olumlu çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, “Gezilerimizde tepkilerin çok olumlu olduğunu görüyoruz. Genel seçimlerden sürpriz bir sonuca herkesin hazırlıklı olmalı, seçimden çok başarılı bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Aydilek, SP iktidarı ile öğrenci harçlarının kaldırılacağını, çiftçiye daha çok destek verileceğini, işçiye, memura, emekliye en az yüzde 50 zam yapılacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.