Saadet Partisine taziye ziyaretleri

Saadet Partisine taziye ziyaretleri

Saadet Partisi İl Başkanlığına taziye ziyaretleri sürüyor.

Partiyi ziyaret eden KTO Karatay Üniversitesi (KTO) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ve beraberindeki heyet İl Başkanı Mehmet Şen’e taziye dileklerinde bulundu.  Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Babaoğlı, “Hem bilim adamı, olarak hem de siyaset adamı olarak Merhum Erbakan Hocanın yeri doldurulamaz” dedi. Erbakan Hoca’nın büyük hizmetleri olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, “Merhum Erbakan, geride derin izler ve eserler bırakmıştır. Allah rahmet etsin. Saadet Partisi camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri de Mehmet Şen’e başsağlığı ziyaretinde bulundu. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin eski Başbakanlarından ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın vefatından duydukları büyük üzüntüyü dile getirerek, Türkiye’nin önemli bir değerini kaybettiğini belirtti. Konya İçme Suları Vakfı Başkanı Ali Parlatır ve yardımcıları da SP’ye taziye ziyaretinde bulundu. İşçi Partisi İl Başkanı Kazım Koçer de, SP’yi ziyaret ederek başsağlığı temennisini iletti.
ERBAKAN HOCA HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİLDİ
Milli Görüş Lideri ve Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının ardından SP İl Başkanlığı’na yapılan ziyaretler kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Yücel de SP İl Başkanı Mehmet Şen’i makamında ziyaret etti. Topluma mâl olmuş insanların vefatının tüm insanlığı derin bir üzüntüye boğduğunu söyleyen Ali Yücel, “Erbakan Hoca hak ettiği noktada değildi. Bu ülke için gerçekten çok değerli bir insandı. Milletimiz inşallah bundan ibret alarak milli ve manevi değerlerini koruyup gözeten insanları ülkemizin başına getirir. Rahmetli Erbakan Hoca ile rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş arasındaki yakın ilişki ziyaretimizi daha önemli kılıyor. Yüzde 100 aynı olmasa da milli ve manevi değerleri savunma noktasında fikir birliğimiz var. Milli Görüş davasının daim olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
SP İl Başkanı Mehmet Şen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Takdir-i ilahi karşısında boynumuzu büküp, kafamızı öne eğmekten başka çaremiz yok. Erbakan Hocamızın vefatının ardından 3-4 gün içerisinde ülke genelinde yapılanlar sanki Milli Görüş Lideri’nin hayatını özetler nitelikteydi. Hocamızın cenazesine katılım bizleri dahi şaşırttı. Biz de kendisini rahmetle anıyoruz. Bıraktığı davayı devam ettireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.