Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan Kıbrıs Barış Harekatı mesajı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan Kıbrıs Barış Harekatı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ayşe tatile çıksın" parolasıyla Millî Görüş'ün tarihe geçen, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46’ıncı yıl dönümü dolayısıyla mesaj paylaştı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millî Görüş'ün Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46’ıncı yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Kıbrıs Adası’ndaki Müslümanlara yapılan zulmü ortadan kaldırmak için dönemin Başbakan Vekili Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocanın verdiği tarihi harekat emriyle 20 Temmuz 1974 tarihinde ordumuz başarılı bir harekâtla Kıbrıs Türklerini zulümden kurtarıp, Adada tekrardan huzur ve barışı tesis etti. Kıbrıs zaferiyle necip milletimiz 200 yıl aradan sonra tekrardan toprak kazanmış oldu.

 

KIBRIS BARIŞ HAREKATI TARİHİMİZİN EŞSİZ ZAFERLERİNDEN BİRİSİDİR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46’ıncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Sosyal medya hesaplarında açıklamada bulanan Karamollaoğlu şu ifadelere yer verdi: 

 

"Kıbrıs Barış Harekatı; emperyalizmin ve sömürgeci güçlerin tahakkümüne aldırış etmeden, güçlü ve bağımsız bir duruş sergilemenin simgesidir. Bu harekat zulme karşı adaletin, savaşa karşı barışın tesisi manasına gelmektedir. Bu sebeple Kıbrıs Barış Harekatı tarihimizin eşsiz zaferlerinden birisidir, Cumhuriyet döneminin çok önemli bir kırılma noktasıdır. Bu harekat ile milletimizin çıkarları tavizsiz bir şekilde müdafaa edilmiş, Kıbrıs'ta yaşanan katliam durdurularak barış ve huzur sağlanmıştır. Bu duygularla Kıbrıs Barış Harekatının yıl dönümünde harekatta emeği geçen başta Erbakan Hocamız olmak üzere, dönemin başbakanı Bülent Ecevit'i, kararlı siyasileri ve Silahlı Kuvvetlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını hürmetle yad ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.