Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı’ndan AK Parti’ye ziyaret

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı’ndan AK Parti’ye ziyaret

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar ve beraberindeki heyet Ak Parti İl Başkanı Musa Arat’ı makamında ziyaret etti.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar ve beraberindeki heyet Ak Parti İl Başkanı Musa Arat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Saadet Partisi’nden İl Başkan Yardımcıları Ramazan Mücevher, İsmail Aydilek, Fatih Oruç, İsmail Bacak ve Sinan Toprak ile Ak Parti’den İl Başkan Yardımcısı Serhan Güngör, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Faruk İyibildiren, Mehmet Ünüvar ve Kemalettin Nokta hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar, “Ülke siyasetinde söz sahibi olmak için böyle bir girişimin yapılması kabul edilmez. Bu işe kalkışanları kınıyoruz. Eğer söz sahibi olmak istiyorsanız buyurun meclis orada. Fakat amaç o değil. Amaç ülkeyi kaosa götürmektir. Milli Görüş olarak bu tür hareketlerin karşısındayız. Milletimiz için ne yapılması gerekiyorsa hazırız” şeklinde konuştu.

img_8322.jpg

Ak Parti İl Başkanı Musa Arat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapılan darbe girişimi, milletimizin hak ve özgürlüklerini kısıtlamaya yönelik bir harekettir. Kabul edilemez. Bu girişim sonrası fikri ayrılıklar olsa da insanımız bizleri bir araya getiren iman ile vatan düşmanlarının karşısında durmuştur. Allah bizleri hayırlı mevzularda bir araya getirsin. Bizler kardeşiz” dedi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum