Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman: Konya Saadet’e kavuşacak

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman: Konya Saadet’e kavuşacak

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, "31 Mart gününde Konya'mızda Saadet Partisi'ne verilen desteği göreceğiz. Çünkü gittiğimiz her yerde insanlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz" dedi

31 Mart yerel seçimlerine hazır olduklarını belirten Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, "31 Mart gününde Konya'mızda Saadet Partisi'ne verilen desteği göreceğiz. Çünkü gittiğimiz her yerde insanlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz" dedi Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı, 'Büyük Saadet Konvoyu' isimli program gerçekleştirdi. İzzetbegovic Caddesi İstanbul Yolu çıkışında gerçekleşen konvoydan sonra Zafer Meydanı'ndan Gedavet Parkı'na kadar yürüyüş düzenlendi.

whatsapp-image-2024-03-24-at-16-12-35.jpeg

KONYALILARI SELAMLADILAR

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı'nın düzenlediği konvoy 2 bin 500 aracın katılımıyla ve binlerce kişiyle yürüyüş gerçekleştirildi. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman ve İlçe Belediye Başkan adayları, seçim otobüsünde Konyalıları selamladı. İstanbul Yolu çıkışında başlayan konvoy, Zafer Meydanı'na kadar devam etti. Konvoya ve yürüyüşe, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Lütfi Yalman, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel, Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Musa Bizim, Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa İsen, Milli Görüşçü Kuruluşlar (MİLKO) temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

whatsapp-image-2024-03-24-at-16-13-09.jpeg

YÜRÜYÜŞE İLGİ BÜYÜK

Konya'nın her mahallesini karış karış gezdiklerini söyleyen Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, "Konya'da hemşehrilerimizle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda bugün hem pazar günü olması nedeniyle 100'lerce araçlık konvoy ve şehir içinde yaptığımız sevgi yürüyüşümüzle birlikte aslında bu seçim döneminde insanlarımızın yıllardır yorulduğunu, gerildiğini maalesef yanlış yönetimlerle yorgun bırakıldığı bu ortamda, insanlarımızın bir nebze yüzünde tebessüm olabilmek için bizler geliyoruz. Bu anlamda esasen binlerce kişiyle sevgi yürüyüşümüzü çok heyecanlı bir şekilde gerçekleştirdik. Hem konvoyumuzda hem yürüyüşümüze gördüğümüz tablo çok güzel. Konya gerçekten kararını vermiş. 31 Mart günü Konya'mız 'Saadet Partisi' diyecek. Çünkü gittiğimiz her yerde insanlarımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Konvoyumuz insanlarımızın ilgisi yüzünden zor ilerledi. Sevgi yürüyüşümüzde insanlarımızın bizlere sarıldığını, önümüzü kestiğini görerek destek ifadelerinde bulundular. Gerçekten bugün gördüğümüz manzara açık bir şekilde ifade ediyor ki; 31 Mart Günü Konya, Saadet Partisi'yle en büyük zaferini ilan edildiği yer olacak" diye konuştu.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum