Saadet halkın yanında

Saadet halkın yanında

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman dün Konevi Mahallesi ve Anıt civarındaki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi

Gezi sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Yalman’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yine ekonomik sıkıntılardan dert yanan vatandaşlar Lütfi Yalman’la sorunlarını paylaştı. Bir vatandaş ise “Adalet ve Kalkınma Partisi olmasında kim olursa olsun” diyerek tepkisini dile getirdi ve Lütfi Yalman’a destek vereceklerinin sözünü verdi. Bir çok esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Yalman, “Bütün esnaf şikayetçi, küresel kriz var. Ancak bizdeki asıl sıkıntı orta ölçekli esnaf ve sanayicilerde. Banka krediyi geri alacaklarına inanmadıkları için orta ölçekli esnaf ve sanayicilere kredi vermiyor. Çünkü esnaf bitmiş durumda” dedi. Meram sokaklarının eskisinden daha temiz ve güzel olacağını söyleyen Yalman, bir taksi durağında ise 54. Hükümet dönemini hatırlatarak o zaman işçi ve memurun maaşlarının yüksek olduğunu, şimdi ise yüzde bir ya da 2 civarında maaşlara ancak zam yapıldığını belirterek, “Eğer memurun, işçinin parası olsaydı, çarşı merkezinde sizin taksilerinizler giderdi” dedi.

Konya’da yaşayan Karadenizli bir vatandaş ise “Akrabalarıma söylüyorum fındığın ne duruma düştüğünü biliyorsunuz hala nasıl oluyor da yanlış yerlere oy veriyorsunuz” diye sitemini ifade etti. Esnaf gezisini tamamladıktan sonra yenice mahallede bir evde vatandaşlar buluşan Yalman, Türkiye’deki seçimlerin önemine işaret etti ve “Türkiye’deki seçimleri tüm dünya izliyor. Avrupa Birliği, Amerika, İsrail ve İslam dünyası Türkiye’deki seçimleri önemsiyor ve takip ediyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum