Saadet adayları tanıtacak

Saadet adayları tanıtacak

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Şen, adayları tanıtmak ve seçim çalışmaları hakkında bilgi vermek için SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalakın Cumartesi günü Konyada olacağını söyledi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Konya’ya geliyor.  Adayları tanıtmak için 16 Nisan 2011 tarihinde Konya’ya gelecek olan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, seçim çalışmaları hakkında da partililere ve kamuoyuna bilgi verecek. Programla ilgili bilgi vermek için parti il binasında açıklama yapan SP İl Başkanı Mehmet Şen, önümüzdeki seçimlerin Türkiye’nin varoluş mücadelesi olduğunu belirterek bu mücadele mutlaka Milli Görüş’ün Meclis’te yer alması gerektiğini söyledi. İl Başkan Yardımcıları Mustafa Özkan, Ahmet Büyüktermiyeci, Muammer Motorcu ve Ahmet Yalçın’ın da katıldığı bilgilendirme toplantısında Mehmet Şen, Türkiye üzerinde Batı’nın hassas planlar uygulamaya başladığını kaydetti. Dış ve iç siyasete birçok tuzakların yer aldığını ifade eden Şen, “Ekonomik ve sosyal sorunlar giderek artıyor. AKP’nin demokratik açılım modeli hiçbir fayda getirmemiş ve ayrımcılığı giderek yaygınlaştırmıştır. Bugün camilerde bile ayrımcılık konuşuluyorsa Türkiye’nin düştüğü durum ortadadır. Çünkü bu planlar ABD, AB ve İsrail’in dayatmaları sonucunda hazırlanmıştır ve Türkiye’yi bölmekten başka hiçbir amaç taşımamaktadır” dedi. “Önce ahlak ve maneviyat diyen Milli Görüş kadrolarının Meclis’te yer alması bu açıdan büyük önem taşıyor” diyen Şen, AKP’nin demokratik anlayışının ise listelerde ortaya çıktığını söyledi. Birçok sivil toplum örgütünden bazı isimlerin demokrasi söylemleriyle AKP’den aday adayı olduğunu fakat temayülde önemli oranda oy aldıkları halde listeye bile giremediklerini aktaran Şen, “Bu durum sivil toplum kuruluşlarının anlayışına ve inancına ters bir durum olmuştur. Listelerde temayüle dikkat edilmemiştir. Temayülün göz boyamaktan başka hiçbir işe yaramadığı ortaya çıkmıştır. Onun için sivil toplum kuruluşları SP misyonuna sahip çıkarak, gerçek demokrasiyi Milli Görüş içinde görmelidirler. Bugün kendilerine soruyorum nerede kaldı temayül nerede kaldı ortak akıl. Ankara’da 3–4 kişi bir araya geldi ve listeyi belirledi. Dış güçlere rest çekecek, AKP’nin oyununa katılmayacak olanlar devre dışı bırakıldı” dedi.

Türkiye Partisi ve Demokrat Parti ile neden ittifak olmadığını da anlatan Şen, ittifakın dış güçlerin oyunlarıyla gerçekleşmediğini söyledi. İttifakta tek şartlarının partilerin Saadet Partisi çatısı altında birleşmesi olduğunu aktaran Şen, bu şartı önceden partilerin kabul ettiğini ancak bazı çevrelerin araya girerek ittifakı engellediğine dikkat çekti.

SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın adayları tanıtmak ve seçim çalışmaları hakkında bilgi vermek için 16 Nisan 2011 Cumartesi günü saat 20.00’da Dedeman Otel’de program düzenleyeceğini aktaran Şen, Saadet’in temel hedefinin hakkı ve hakikati söylemek olduğunu ve 12 Haziran’da da halkın hak ve hakikate oy vereceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.