Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek Ne Anlama Geliyor?

Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek Ne Anlama Geliyor?

Rüya tabirleri kitaplarının yerini artık Google aldı. Gece rüyasında Cumhurbaşkanı'nı gören Google koşuyor? Peki rüyada Cumhurbaşkanı görmek ne anlama geliyor?

Gelişen teknolojiyle artık gece gördüğümüz rüyayı sabahında Google'a sorar olduk. Google'da en çok rüyada görülüp anlamı merak edilen şeyler ortaya çıktı.

Bunlardan en dikkat çekici olanı ise "Rüyada cumhurbaşkanı görmek" şeklinde olan aratmalardı. İşte rüya tabirlerinde en çok merak edilenler...

Rüyalara inansak da inanmasak da onlar hayatımızın bir parçası ve anlamlarını merak ediyor, bize ne demek istediklerini öğrenmek istiyoruz.

Ve bunu öğrenmenin en önemli yolu da internet. Nisan 2016 süresince Google'da rüyada en çok tabiri aranılan terimlerin arasında, "Cumhurbaşkanı”, "kar”, "balık”, "deniz”, "ceviz” yer aldı.

Google'da en çok Cumhurbaşkanı arandı

- Rüyada Cumhurbaşkanı görmek

- Rüyada kar görmek

- Rüyada balık görmek

- Rüyada deniz görmek

- Rüyada ceviz görmek

- Rüyada yılan görmek

- Rüyada köpek görmek

- Rüyada ağlamak

- Rüyada fare görmek

- Rüyada kedi görmek

- Rüyada altın görmek

- Rüyada hamile olduğunu görmek

Sık sık televizyonda karşımıza çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, artık rüyalarımıza da girdi. Türkiye en çok rüyasında gördüğü Cumhurbaşkanının yani Erdoğan'ı görmenin ne anlama geldiğini merak etti. Peki rüyada Cumhurbaşkanı görmek ne anlama geliyor? Merak etmeyin, anlamı oldukça güzel.

"RÜYADA ERDOĞAN GÖRMEK" DİYE ARATAN VAR

 Türkiye'de internet kullanıcılarının en çok yaptığı aramalardan biri rüya tabirleri. Öyle ki; "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı rüyada görmek" bile 'rüya tabiri' siteleri tarafından yorumlanmış.

"Recep Tayyip Erdoğan'ı rüyada görmek" rüya tabirleri sitelerinde yorumlanmaya başlandı. Diniruyatabirleri.com.tr isimli internet sitesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı rüyada görmeyi, "mevki sahibi" olmaya işaret olarak 'yorum'luyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum