Rus Milyarder Abromoviç Bodrum’a Demir Attı

Rus Milyarder Abromoviç Bodrum’a Demir Attı

Rus milyarder Roman Abramoviç ultra lüks yatıyla Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi.İngiliz Chelsea takımının patronu Rus milyarder Roman Abramoviç, sabah saatlerinde Yunanistan’ın Mikanos Adası'ndan Bodrum’a geçti. 163 metre uzunluğundaki...

Rus milyarder Roman Abramoviç ultra lüks yatıyla Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi.

İngiliz Chelsea takımının patronu Rus milyarder Roman Abramoviç, sabah saatlerinde Yunanistan’ın Mikanos Adası'ndan Bodrum’a geçti. 163 metre uzunluğundaki 'Eclipse' isimli lüks yatıyla tatile çıkan Abramoviç, öğle saatlerinde Yalıkavak’da bulunan özel bir marinaya demir attı. Yanında bulunan misafirleri ile bir süre teknesinden ayrılan Abromoviç’in, lüks bir otelde denize girerek Spa yaptırdığı öğrenildi. Rus milyarderin korumalarının tekne etrafında üst düzey güvenlik önlemleri alması dikkatlerden kaçmadı. Abromoviç’in, birkaç gün daha Bodrum’da kalacağı ve buradan Ege koylarını gezerek tatilini sürdüreceği öğrenildi.

ROKET GEÇİRMEZ YAT

Abramoviç’in 1.2 milyar dolar değerindeki lüks yatında helikopter pisti, yüzme havuzları, sinema salonları, 2 mini denizaltı, bar, dalış ve su sporları ekipmanları yer alıyor. Aynı zamanda yatın bir başka özelliği ise kurşun ve roket geçirmez çelik bir gövdesi olması.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.