Rus Gazeteciler Çarşamba’da

Rus Gazeteciler Çarşamba’da

Rusya’nın etkin ekonomi gazetelerinden Krasnodar Courier Genel Yayın Yönetmeni Nina Ahılonosova ile Narodnaya Gazeta Severskogo Rayona Genel Yayın Yönetmeni Alexander Kharchenko, Samsun Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Ahmet Yılmaz, Belediye...

Rusya’nın etkin ekonomi gazetelerinden Krasnodar Courier Genel Yayın Yönetmeni Nina Ahılonosova ile Narodnaya Gazeta Severskogo Rayona Genel Yayın Yönetmeni Alexander Kharchenko, Samsun Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Ahmet Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör ile bir araya geldi.

Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, tercüman aracılığı ile konuklarına daha önce Çarşamba ve Bafra Ovası'ndaki ürünlerin değerlendirilmesi için Moskova’ya Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör ile ziyaret gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Rusya’nın nasıl ve hangi gıda ürünlerini, talep ettiklerini biliyoruz. Bu standartları bilerek bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Bizlerin amacı ticari ve turizm olarak potansiyelimizin artmasıdır. Ve geldiğiniz için memnuniyetimizi sizlere ifade ediyoruz.” dedi.

Krasnodar Courier Genel Yayın Yönetmeni Nina Ahılonosova ise “Samsun ve şu an Çarşamba’ya gelişimizden çok etkilendik. Çok güzel bir şehir. Antalya’ya giderdik hep, fakat görüyoruz ki Çarşamba Ovası'nın da ciddi potansiyeli var. Biz Rusya’ya döndüğümüzde yazı dizileri ve haberlerimizle sizleri ve ürünlerinizi anlatacağız. Ve ihracatımız artacak.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.