Romanya İzmir Başkonsolosu Stefan’dan Vali Bektaş’a Ziyaret

Romanya İzmir Başkonsolosu Stefan’dan Vali Bektaş’a Ziyaret

Geçtiğimiz 2015 Temmuz ayında göreve başlayan Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Stefan, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.Başkonsolos Mioara Stefan ziyarette yaptığı...

Geçtiğimiz 2015 Temmuz ayında göreve başlayan Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Stefan, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkonsolos Mioara Stefan ziyarette yaptığı konuşmada, “Bize zaman ayırıp kabul ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Biliyorsunuz Romanya ve Türkiye arasında çok güzel ilişkiler var. Geçen sene Türkiye Cumhurbaşkanı Romanya’ya ziyarete gitti, bu sene geçen ay da Romanya Cumhurbaşkanı Türkiye’ye geldi. Romanya İzmir Başkonsolosu olarak geçen sene Temmuz ayında göreve başladım. Daha önce İzmir Başkonsolosluğunda konsolos muavinliği yaptım” dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuk Başkonsolos Mioara Stefan’a Manisa’yı tanıttı. Vali Bektaş, “Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Türkiye ile Romanya iki komşu, iki dost ülke. Bizler de ilişkilerin daha iyi gelişmesinden mutlu oluruz” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretin ardından karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu. Vali Bektaş konuk Başkonsolos Mioara Stefan’a Manisa’yı tanıtan ürün ve broşürler hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.