Rize Ziyaretini Tamamlayan Başbakan Erdoğan, Ankara'ya Gitti

Rize Ziyaretini Tamamlayan Başbakan Erdoğan, Ankara'ya Gitti

Memleketi Rize'deki temaslarını tamamlayarak akşam saatlerinde helikopterle Trabzon'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara’ya gitti.

Memleketi Rize'deki temaslarını tamamlayarak akşam saatlerinde helikopterle Trabzon'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara’ya gitti.

Başbakanlığa ait helikopterle Trabzon Havalimanı’na inen Başbakan Erdoğan, daha sonra Trabzonspor Kulübünü ziyaret etti. Tesislere gelişinde Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler tarafından karşılanan Erdoğan, bir saati aşkın süre burada kaldı. Basına kapalı olarak gerekleşen görüşmede Başbakan Erdoğan’a, Başkan Hacıosmanoğlu tarafından üzerinde, “Dünya Lideri” yazılı 53 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi. Trabzonspor Şeref Defterini de imzalayan Erdoğan, ardından futbol takımı ile kısa süreli bir sohbet etti. Erdoğan, bordo-mavili futbolculara başarılar diledi.

Başbakan Erdoğan’a ziyaret sırasında, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Nafiz Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ile diğer yetkililer de eşlik etti.

Daha sonra bordo-mavili kulüpten ayrılan Başbakan Erdoğan’a, tesislerin çıkışında bir grup taraftar tarafından sevgi gösterinde bulunuldu. Aracından inerek taraftarla sohbet eden Erdoğan, “Gösterdiğiniz bu muhabbete çok teşekkür ediyorum. Allah birliğinizi, beraberliğinizi daim etsin. Dün akşam ki Trabzon Rize maçındaki fair-play anlayışınızdan dolayı da tebrik ediyorum. Bu heyecanınız, bu coşkunuz inşallah aynı şekilde devam eder.” dedi.

Bir taraftarın, ‘Başbakanın derneğimizi ziyaret söze vermiştiniz’ ifadesi üzerine ise Erdoğan, şunları söyledi: “Ben bakın bugüne kadar birinci derecede Trabzonspor’u ziyaret ettim. Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe Kulübünü bugünü kadar daha ziyaret etmedim. Anlatabiliyor muyum?”

Daha sonra Trabzon Havalimanı’na giden Erdoğan, buradan da başbakanlığa ait özel uçakla Ankara’ya uçtu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.