Rize için son rötuşlar

Rize için son rötuşlar

Atiker Konyaspor sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekip Rize’ye Cuma günü özel uçakla gidecek

Spor Toto Süper Lig'de 2016-17 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor A.Ş. ile karşılaşacak Atiker Konyaspor önceki akşam Kayacık Tesislerin de yaptığı antrenmanla bu maçın  hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenman salonda iki grup halinde gerçekleştirilen CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başladı. Sahaya çıkan oyuncular burada toplu ve topsuz olarak çabukluk ve dayanıklılık çalışması yaptı. 5'e 3 top kapma çalışması ve topla oyunla antrenman sona erdi.

KARTAL RİZE’YE  UÇACAK

Atiker Konyaspor, sezonun ilk  haftasında deplasmanda oynayacağı  Çaykur Rizespor maçına özel uçakla gidecek. Yeşil-beyazlı ekip  Cuma günü son çalışmasını Konya’da yapacak ve hazırlıklarını tamamlayacak. Konyaspor akşam saatlerinde ise özel uçakla Trabzon’a gidecek ve oradan Rize’ye geçecek. Kartal cumartesi günü oynayacağı maç içinde özel uçakla geri dönecek.

FUTBOLCULARA OYUN KURALLARI ANLATILDI

Atiker Konyaspor Kulübü futbolda yeni oyun kurulları konusunda bilgilendirildi. 2016-2017 sezonundan itibaren uygulanacak 'Yeni Futbol Oyun Kuralları' hakkında Konyaspor’a bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman, antrenörler ve oyuncuların katılımıyla gerçekleşen toplantıda eski hakemlerden Sürhat Müniroğlu, değişen 'Yeni Futbol Oyun Kuralları' ile ilgili görüntülü olarak bir sunum yaparken, teknik heyetin ve oyuncuların sorularını cevapladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.