Rize hazırlıkları  uyarı ile başladı

Rize hazırlıkları uyarı ile başladı

Atiker Konyaspor, bir günlük izinin ardından Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, antrenman öncesi oyuncularıyla saha içinde toplantı yaptı Atiker Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman oyuncularla saha içinde uzun bir toplantı yaptı. Oyuncularıyla TSYD Turnuvası’nı değerlendiren deneyimli teknik adam, eksik gördüğü noktalar karşısında öğrencilerine çeşitli uyarılarda bulundu. Aykut Kocaman, yeni sezondan beklentilerini oyuncularıyla paylaşarak ve tüm oyunculara başarılar diledi.

Spor Toto Süper Lig'de 2016-17 sezonunun 1.hafta maçında 20 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Ç.Rizespor  ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da hazırlıklar başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana ayrı çalışan ve tedavi olan Kibong Mbamba, Abdülaziz Demircan ile İbrahim Sissoko katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman saha içerisine kurulan parkurda yapılan çabukluk ve dayanıklılık çalışması ile devam etti. Oyuncular minyatür kalelerin yer aldığı pas oyununun ardından yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.