Rixos'tan çiftlere özel davet

Rixos'tan çiftlere özel davet

Rixos Konya yine çok özel bir organizasyona evsahipliği yaptı. 2016 yılında düğünlerini Rixos Konya’da gerçekleştiren tüm çiftleri biraraya getirerek mutluluklarına tekrar ortak oldu

Rixos Konya Banket Müdürü Hülya Köprülü Öztürk, "2016 yılında bizi tercih ederek düğünlerini yaptığımız tüm çiftlerimizi özel bir organizasyonla biraraya getirdik. 101 Lounge restaurantımızda gerçekleşen kokteylde; En özel anlarına ortak olduğumuz bu özel çiftlerimizin evlilik heyecanına bir kez daha yaşamak onlara kendilerini bir kez daha özel hissettirmek istedik. Rixos Konya’nın düğün konsepti, yeni ile eskinin harmanlandığı , kültürümüze uygun bir çerçeve ile hazırlanıyor.

Düğün geleneği, eskiyi günümüze taşıyan bu özel günler; farklı kutlamalar ile gerçekleştirilir ve çift için ileride hatırlayacağı özel  bir gün olarak hafızada yer eder. Süslemeden servis tabağına, demo yemeğine ve düğün provalarına kadar her ayrıntıda yanınızda olan Rixos Konya’nın profesyonel ziyafet ekibi, sizi hiç yalnız bırakmıyor. Ayrıca; evlilik töreninizden bir gece önce geleneksel kına gecesini, dilediğiniz gibi ister gibi size özel konseptte organize ediyor.Kişi sayınız ne olursa olsun en küçük ayrıntısına kadar organizasyonunuzu Rixos Konya’nın titiz ekibi planlıyor, siz de davetinizin tadını çıkarıyorsunuz!  Rixos Konya düğün paketinde  “Salon süslemesi, fotoğraf ve video çekimi, orkestra, düğün pastası, Rixos Konya’da düğün gecesi suit odada konaklama imkanı, düğün sabahı muhteşem kahvaltı yer alıyor. Hafızalarda yer eden düğünlerin ardından çiftlere Rixos Antalya ve Bodrum otellerinde balayı hediyesi de bu seneye damga vurdu. Çiftlerimiz düğünlerinin yanı sıra balayılarını da en iyi şekilde geçirmelerini sağladık” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.