Rıdvan Yücel SES’in yeni başkanı oldu

Rıdvan Yücel SES’in yeni başkanı oldu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Konya Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Olağan genel kurul Merkez Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

57 delegesi bulunan sendikada, birlik ve beraberliğin vurgusu yapıldı. Seçimde Rıdvan Yücel’in listesi 37 oy alarak seçimleri kazandı. Yönetim kurulunun toplanmasıyla Rıdvan Yücel’in SES’in yeni Konya şube başkanı olması bekleniyor.
Genel kurulda SES şube yönetimi adına konuşan Hasan Hüseyin Böke, “Sendika üyelerimizle eğitim, sağlık ve demokrasi adına her türlü olumsuzlukta mücadele verdik. Üyelerimize karşı ve insanlar için demokrasinin zedelendiği yerde biz olmaya çalıştık. Salığın özelleştirilmemesi için ve üyelerimizin iş güvencelerini elde etmeleri için mücadelemizi verdik. Üyelerimizin özlük haklarını kazanmaları için bundan sonrada sendika olarak yapmaya çalışacağız. Hedefimiz yetkili sendika olmaktır” diye konuştu. Seçimlerin ardından yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hülya Saraçoğlu, İbrahim Altın, Murat Baykal, Mustafa Civcir, Osman Akbaba, Rıdvan Yücel, Şennur Akgül.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.