Ridley Scott’ın ‘danışman’ı Vizyona Giriyor

Ridley Scott’ın ‘danışman’ı Vizyona Giriyor

Sinemaseverler bu hafta 6 yeni film ile buluşuyor. Dram, fantastik, aksiyon, korku, animasyon türlerinin yer aldığı seçkiler arasında öne çıkan yapım “Danışman”.

Sinemaseverler bu hafta 6 yeni film ile buluşuyor. Dram, fantastik, aksiyon, korku, animasyon türlerinin yer aldığı seçkiler arasında öne çıkan yapım “Danışman”. Usta yönetmen Ridley Scott’ın kamerasından çıkan filmin başrolünde Michael, Fassbender, Javier Bardem, Brad Pitt, Penelope Cruz ve Cameron Diaz rol alıyor. “Danışman” ABD, İngiltere, İspanya ortak yapımı…

NIKO 2: KÜÇÜK KARDEŞ, TATLI BELA

Noel günün gelmek üzeredir ve küçük ren geyiği Niko'nun ailesinin bir araya gelecek olmasından dolayı oldukça mutludur. Ancak bunun yerine annesi Oona, yeni partneri Lenni ve onun küçük oğlu Jonni ile birlikte çıkagelir. Niko tam bir hayal kırıklığına uğrar, artık tek dileği sinir bozucu Jonni'nin bir an önce ortadan kaybolmasıdır. İlginçtir ki dileği bir anda kabul olur ve Jonni, kötü beyaz kurdun çetesi tarafından kaçırılır. Kari Juusonen ile Jorgen Lerdam’ın yönettiği “Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela” animasyon türünde.

YARIM KALAN ŞARKI

Aksi ve huysuz Arthur, kanserle boğuşan çok sevdiği karısı Marion’un ısrarıyla yerel bir koroya katılır. Arthur, karısının neden böyle alışılmadık bir koroda aptal şarkılar söylemek istediğini anlayamaz. Koronun genç ve güzel şefi Elizabeth, tüm gruba yaşam sevgisi aşılarken, Arthur kendisine hiçbir şey için geç olmadığını ispatlayacaktır. Paul Andrew Williams’ın yönettiği ve Terence Stamp, Gemma Arterton, Christopher Eccleston ile Vanessa Redgrave’in oynadığı “Yarım Kalan Şarkı”, romantik komedi türünde.

RUHLAR BÖLGESİ: BÖLÜM 2

“Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2” de, hayaletlerin musallat olduğu bir aile, kendilerini tehlikeli bir şekilde ruhlar dünyasına bağlayan, dehşet verici bir sırrı açığa çıkarma mücadelesi veriyor. James Wan’ın yönettiği ve Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye, Barbara Hershey, Steve Coulter, Leigh Whannell, Angus Sampson, Andrew Astor, Hank Harris, Jocelin Donahue, Lindsay Seim ile Danielle Bisutti’nin oynadığı “Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2”, ABD yapımı.

BİR VAMPİR HİKAYESİ

200 yıldır insan kanıyla beslenen gizemli bir kadın olan Clara işlediği bir cinayetin ardından kızı Eleanor’la beraber bir kıyı kasabasına sığınır. Striptizcilik yapan Clara, Noel ile tanışır ve onun Byzantium adlı pansiyonunda kalmaya başlarlar. Eleanor ise, yeni arkadaş edindiği Frank’ten etkilenerek ona ölümcül sırlarını anlatır. Neil Jordan’ın yönettiği ve William D. Johnson, Sam Englebardt, Stephen Woolley ile Alan Moloney’in oynadığı “Bir Vampir Hikayesi”, dram, fantastik gerilim meraklıları için.

DANIŞMAN

Efsanevi yönetmen Ridley Scott ve Pulitzer Ödüllü “İhtiyarlara Yer Yok” filminin yazarı Cormac McCarthy, başrollerinde Michael Fassbender, Javier Bardem, Brad Pitt, Penelope Cruz ve Cameron Diaz'ın rol aldığı “Danışman” filminde güçlerini birleştiriyorlar. “Danışman” da McCarthy, ilk defa senaryo yazarlığına soyunuyor ve Scott, yazarın kendine özgü zekası ve mizah anlayışını, saygın bir avukatın uyuşturucu dünyası ile flörtünün kontrolden çıkışını anlatan kabus dolu bir senaryoyla bir araya getiriyor. Uyuşturucu işine karışan bir avukat, işlerin sarpa sardığını görünce geri çekilmek ister fakat artık çok geçtir. Çünkü olaylar onun boyunu çok aşmıştır... 25 milyon dolar bütçeli “Danışman” ABD, İngiltere, İspanya ortak yapımı.

TAMAM MIYIZ?

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi kasım ayının son haftasında vizyona giriyor. Temmuz, kendi hayatını yaşamak için baba evinden ayrılır. Sevgilisi tarafından terk edildiğinde işini de kaybetmiştir. Hayatı ile yüzleşen Temmuz, yaşama küser. İhsan ise, bedensel dezavantajı sebebiyle, hayatını annesine bağlı yaşamak zorunda genç bir adamdır. Temmuz ve İhsan hayatları dibe vurduğu bir anda karşılaşır, bu buluşma Temmuz’u hiç tanımadığı bir ailenin içine sokacaktır. Deniz Celiloğlu, Aras Bulut İynemli, Sumru Yavrucuk ile Zuhal Gencer Erkaya’nın oynadığı “Tamam mıyız?” dram türünde.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.