RİBAT Halep'e 3 yardım TIR'ı gönderdi

RİBAT Halep'e 3 yardım TIR'ı gönderdi

Dünyanın birçok mazlum coğrafyasında mazlumların imdadına koşan Ribat Eğitim Vakfı Halep'in de çığlığına sessiz kalmayarak 3 tır yardım malzemesi gönderiyor.

'Halep için Dua Et Kardeşliğini Göster" başlığıyla kampanya başlatarak acil ihtiyaçları gidermek adına hazırlanan yardım tırları Konya'dan yola çıkacak olan konvoyla birlikte hareket etti.

Halep'e sessiz kalamazdık ifadesini kullanan Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, “Halep içimizde kanayan bir yara olarak bizi ziyadesiyle üzüyor. İnşallah kardeşlerimiz felaha kavuşurlar. Suriye’de iç savaş başladığından bu yana bizler dünyanın birçok mazlum coğrafyasında olduğu gibi Halep'teki mazlum halkın da yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Gerek sınır bölgeleri gerekse mülteci olarak Konya'ya gelen Suriyelilere acil ihtiyaçları doğrultusunda yardım ediyoruz. Ayrıca çocukların eğitimleri için gerekli kırtasiye yardımları da yapıyoruz. Özellikle son dönemde Halep'te uygulanan acımasız katliam insanları tamamen çaresiz bir bekleyiş içerisine sokmuş durumda... Soğuk hava ve açlık bombalardan kurtulanların yeni imtihanı. Beklentilere cevap vermek bizlerin başlıca sorumluluğu, bu sebeple 'Halep için Dua Et Kardeşliğini Göster" başlığıyla başlattığımız yardım tırlarımız Halep’teki mazlumlar için yola çıktı. Suriye'de insanlar bombalarla yok edilirken sağ kalanlar açlığa terk edilmek isteniyor. Biz bu insanların açlıktan ölmelerini istemiyoruz ve yardım göndermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.