Riad Bajic ilk 11’de sahaya çıktı

Riad Bajic ilk 11’de sahaya çıktı

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligin 11. haftasındaki Demir Grup Sivasspor maçına göre ilk 11'de 2 değişiklik yaptı.

Kocaman, Demir Grup Sivasspor maçında Amir Hadziahmetovic ve Levan Shengalia'nın yerine Deni Milosevic ve Riad Bajic'i sahaya sürdü. Bajic, Beşiktaş maçından önce son olarak 6. haftada iç sahada oynanan Kayserispor maçında sahaya ilk 11’de çıkmıştı.

İttifak Holding Konyaspor, karşılaşmaya Serkan Kırıntılı, Skubic, Anicic, Diagne, Ferhat Öztorun, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Miya ve Bajic 11'iyle başladı.

Ev sahibi ekipte kart cezalı Shengelia ile maç eksiği bulunan Paolo Hurtado'nun yanı sıra Ali Çamdalı ve Ali Turan da sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi.

Maç sonunda bajic hakkında konuşan teknik direktör Aykut Kocaman “Bajic diğer maçlara oranla bu maçta daha istekli, daha iyi göründü. İleriye gitme ve 3.bölgede etkili olma adına istediklerimizi yaptığımızı söyleyemem. Ama öncekilere haftalara oranla kendisinde daha olumlu şeylerin olduğunu bizim gibi herkesin de gördüğünü söyleyebilirim” ifadelerini kullandı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.