RFS Zirai’den niteliki ekipmanlar

RFS Zirai’den niteliki ekipmanlar

19 Tarım fuarında 4. holde bulunan Tarım makinaları ile traktörleri birbirine bağlayan hidrolik sistemler geliştiren RFS Zirai Bağlantı Elemanları firması tarım fuarına gösterilen ilgiden oldukça memnun.

19 Tarım fuarında 4. holde bulunan Tarım makinaları ile traktörleri birbirine bağlayan hidrolik sistemler geliştiren RFS Zirai Bağlantı Elemanları firması tarım fuarına gösterilen ilgiden oldukça memnun. Fuar ve firma hakkında değerlendirmelerde bulanan Yönetim Kurulu Ortaklarından Ahmet Özeskici, “Fuarın ilk günü olmasına rağmen ilgi oldukça yoğun. 2011 yılında RFS Otomotiv Zirai Bağlantı Elemanları olarak traktör ve tarım makineleri bağlantı pimleri imalatı ve satışına odaklandık.

adsiz-001.jpg

Traktör ile tarım makinaları arasındaki bağlantıyı sağlayan ekipmanlar üretiyoruz. Geliştirdiğimiz pimler olmazsa tarım makinaları ile tarım yapılması mümkün olmaz. RFS Otomotiv olarak yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı, tavizsiz hizmet ve ürün kalitesini, insana ve teknolojiye yatırım yaparak bilgi tabanını sürekli geliştirmeyi, daha kaliteli ve verimli olmak için iş süreçlerini süreçli geliştirmeyi, en yüksek seviyede çalışan ve tedarikçi memnuniyeti sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

HAMDU BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.